Pytanie moje czy jak kupie anglika to czy bedą pasowały wszystki elementy (zwłaszcza miekkie tj.: rurki od klimy itp) ? A może ktoś ma przód mazdy na zbyciu
Wymiana silnika wraz z osprzętem z wersji angielskiej
Strona 1 z 1
Witam, rozbiłem swoją mazde, na tyle mocno ze wszystkie bebechy pod maska są do wymiany. Belki ani zawieszenie nie ruszone ale silnik raczej tez do wymiany.
Pytanie moje czy jak kupie anglika to czy bedą pasowały wszystki elementy (zwłaszcza miekkie tj.: rurki od klimy itp) ? A może ktoś ma przód mazdy na zbyciu
Ostatnio edytowano 14 paź 2008, 21:13 przez turysta666, łącznie edytowano 2 razy
- Od: 30 maja 2016, 11:50
- Auto: 6 GH 2.0 benz. sedan.
kiedyś tam 626 GF 2.0 benz.
ale czy tylko od klimy ? Czy ktos wymieniał coś z anglika i wie czy wogle opłaca się kupoewać anglika na wymiane wszystkiego z pod maski ? Czy szukac części i gdzie ?
P.S. Mam auto z końca 97r model GF. Nie wiecie może jakie roczniki by pasowały na podmianke, czy wszystkie modele GF te po face liftingu też są identyczne pod maską z moim ?
Z tego co wiem, to wszystkie Xedosy były takie same. Różnica tylko w silniku 1,6 i 2,0.
A oto moja mazda: http://www.stanauta.pl/szukaj.php?id=2
- Od: 20 kwi 2007, 19:32
- Auto: Xedos 6, 2.0 V6
Jeśli chodzi o silnik i osprzęt to będą pasowały,jedynie lampy są inne.Na pewno bardziej opłaci Ci się kupić całego angola niż pojedyńcze czesci.Całe auto, to całe ile jeszcze zostaje części do wykorzystania
Zapomniałem o maglownicy....nie pasuje do europy.
Zapomniałem o maglownicy....nie pasuje do europy.
żyj szybko,umieraj młodo........Peugeot 807 2,0 HDI 2 szt.i Laguna 1,8 16V
- Od: 25 sty 2008, 19:12
- Auto: 6 GH 2,5 benzyna 2008 r.
Strona 1 z 1