Moderatorzy i porządek na forum
b2 napisał(a):tco_tm napisał(a):Nie wiem tez co robic z ludzmi, ktorzy nie potrafia dostosowac sie do podstawowych zasad panujacych na tym forum, czyli w pierwszej kolejnosci przeszukiwania archiwum celem znalezienia i kontynuowania rozpoczetej dyskusji oraz umieszczania postow we wlasciwych dzialach, przy nadaniu im wlasciwego tytulu.
kasowałbym od razu. alo wywalał treść posta i zastępował ją stosownym "szukaj w archiwum bucu". tamat zamykał a po tygodniu kasował.
popieram b2. trzeba drastycznie, inaczej nie bedzie efektow

- Od: 9 lis 2003, 00:21
- Auto: Było BG B3, była BA Z5, jest NA B6 :)
OK – Jestem i nie będę cytawał tylko piszę:
Co do bałaganu na "Ogólnym" to macie racje – z polnikiem widzieliśmy ten problem już od dłuższego czasu, więc była prośba o dodatkowe działy na forum – wy tego nie zauważaliścei bo był moderowany.
Ostatnie 2 tygodnie mnie nie było (mam chyba prawo wyjechać no nie), mowiłem o tym i polnik ciągnął sam (przynajmniej przez pewien czas) wierzcie mi roboty miał od cholery, zresztą widać było przez 2-3 dni jak polnika juz nie było a mnie jeszcze...
Posprzątanie "ogólnego" zajmuje średnio ok 1,5-2h dziennie
!!!! jak dla mnie – TAKI BAJZEL ROBICIE!
Wrzucają tam wszystko i to jeszcze z premedytacją: "w warsztacie nic nie piszą więc pisze tu..."
Co do pojawiających się rażących wątków w dziale Ogólny to do póki nie będzie systemu kar to będą się pojawiać – nie jestem w stanie być na Ogólnym non stop i czekać na nowy temat aby zareagować w ciągu minuty
Co do systemu kar – to musi jakiś być bo postów jest coraz więcej i nie damy rady
– jest to na wszystkich forach i nie bujmy się tego.
3 ostrzeżenia i bana na pisanie postów w tym dziale na 3 dni – PO TEMACIE
Co do bałaganu na "Ogólnym" to macie racje – z polnikiem widzieliśmy ten problem już od dłuższego czasu, więc była prośba o dodatkowe działy na forum – wy tego nie zauważaliścei bo był moderowany.
Ostatnie 2 tygodnie mnie nie było (mam chyba prawo wyjechać no nie), mowiłem o tym i polnik ciągnął sam (przynajmniej przez pewien czas) wierzcie mi roboty miał od cholery, zresztą widać było przez 2-3 dni jak polnika juz nie było a mnie jeszcze...
Posprzątanie "ogólnego" zajmuje średnio ok 1,5-2h dziennie
!!!! jak dla mnie – TAKI BAJZEL ROBICIE!
Wrzucają tam wszystko i to jeszcze z premedytacją: "w warsztacie nic nie piszą więc pisze tu..."
Co do pojawiających się rażących wątków w dziale Ogólny to do póki nie będzie systemu kar to będą się pojawiać – nie jestem w stanie być na Ogólnym non stop i czekać na nowy temat aby zareagować w ciągu minuty
Co do systemu kar – to musi jakiś być bo postów jest coraz więcej i nie damy rady
3 ostrzeżenia i bana na pisanie postów w tym dziale na 3 dni – PO TEMACIE
Nie czuć, że przyspiesza – tylko jakoś inni stoją zamiast jechać
V6 – no more questions...

- Od: 27 maja 2004, 20:02
- Auto: 323F (BA) – 2.0 V6 GT
polnik nie zrezygnował polnik jedynie się już nie udziela ...
[url=http://www.polnik-studio.pl/]systemy informatyczne[/url] || [url=http://www.athleticshop.com.pl/]sprzęt fitness[/url] || [url=http://www.trampoliny.com.pl.pl/]trampoliny[/url] || [url=http://www.ogrodowe-meble.pl/]meble ogrodowe[/url]

- Od: 18 lis 2003, 16:31
- Auto: Kia pro cee'd/ Toyota Starlet
Crimer napisał(a):polnik@studio napisał(a):polnik nie zrezygnował polnik jedynie się już nie udziela ...
na jedno wychodzi
No nie zupełnie – nic nie pisze bo ciągle tylko zjeby dostaje, ale moderuje i czyta
Nie czuć, że przyspiesza – tylko jakoś inni stoją zamiast jechać

- Od: 27 maja 2004, 20:02
- Auto: 323F (BA) – 2.0 V6 GT
Moja nastepna propozycja to wyrzucanie z "Warsztatu" wszelkich postow, ktore nic nie wnosza do danego tematu lub sa bledne. Podobnie jak w "Ogloszeniach" nie powinno byc tam miejsca na jalowe dyskusje, ktore znajduja miejsce w "HydeParku" i czesciowo w dziale "Ogolnym". Natomiast tematy i pytania powtarzajace sie, powinny byc kasowane lub laczone z wczesniej istniejacym watkiem.
Po prostu chcialbym, aby ten dzial byl poradnia z ktorej mozna rozsadnie korzystac zamiast smietnikiem.
Po prostu chcialbym, aby ten dzial byl poradnia z ktorej mozna rozsadnie korzystac zamiast smietnikiem.
the right man in the wrong place...
JACU626 napisał(a):To ja sie zgłaszam na ochotnika do moderowania działu eksploatacja – jak mi nie bedzie wychodziło to mnie wszyscy zje.... i wtedy ja będe jako nie moderator j.... innych
a do pomocy zglosil sie walus, czemu nic sie nei dzieje na ten temta , jesli nei ma sprzeciwow bo nie ma to uwazam ze powinni zostac moderatorami dzialu eksploatacja
Morder napisał(a):nie rozśmieszaj mnie...dział tuning może moderować nawet 1/10 osoby...całe forum może z powodzeniem moderować max 2 może 3 osoby, które często siedzą w necie.
morda to juz nie te czasy forum, teraz prawie kazdy pisze ot jest duzo wiecej roboty
p.s co z eksploatacja
Ja jestem codziennie na forum, nawet dwa – trzy razy dziennie wiec moge sie czyms zajac. Zglaszam sie na ochotnika do moderowania jakiegos tematu. Obojetne mi ktorego.
Co do postow na juz poruszany temat:
Moim zdaniem wystarczy dopisek, ze temat juz byl i do kosza.
Co do moderowania... wydaje mi sie, ze kazdy dzial powinien miec 2 moderatorow i sprawy takie jak wyjazdy, niech juz miedzy soba ustalaja, tudziez o ile obu nie bedzie przez pare dni do glownego moderatora. Za nieporzadek trwajacy dluzej niz 1-2 dni wiadomo bedzie do kogo kierowac zale.
Wsio
Co do postow na juz poruszany temat:
Moim zdaniem wystarczy dopisek, ze temat juz byl i do kosza.
Co do moderowania... wydaje mi sie, ze kazdy dzial powinien miec 2 moderatorow i sprawy takie jak wyjazdy, niech juz miedzy soba ustalaja, tudziez o ile obu nie bedzie przez pare dni do glownego moderatora. Za nieporzadek trwajacy dluzej niz 1-2 dni wiadomo bedzie do kogo kierowac zale.
Wsio
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23