WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
siema. kombinujemy jakieś kręgle na niedzielę z racji tego, że nawiedzam stolycę?
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Olka najpierw musimy się ogarnąć z naszym wtorkowym spotem
, ale na pewno postaramy się godnie Cię przyjąć w weekend
Co do jutra to proponuję tak jak było, Galeria Mokotów. Jak się zrobi za zimno to zawsze można znów wejść na herbatę do środka

Co do jutra to proponuję tak jak było, Galeria Mokotów. Jak się zrobi za zimno to zawsze można znów wejść na herbatę do środka
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
ja sie dostosuje z racji tego ze nie wiem o ktorej bede mogła dołączyć bo o 17:30 mam spotkanie firmowe z prawnikiem i nie wiem o ktorej sie skonczy ale z tego co szef zakomunikowal to nie wczesniej jak o 19:30-20 wiec bede grzecnie gnac gdzie wybierzecie 
- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
Ja obstaje za pomysłem adasia by spotkac sie około 20 powiedzmy na wileńskim w cerfurze na parkingu -1 a potem podjechac na Spalaka?Co wy na to???
Chetnie spotkam sie ze starymi i nowymi klubowiczami:)
Chetnie spotkam sie ze starymi i nowymi klubowiczami:)
POZDRO DLA WSZYSTKICH BLACK DEVIL 323
- Od: 24 wrz 2005, 17:39
- Auto: Mazda 323BG 1990r.
speedone napisał(a):nie wygłupiajcie mówić skrótami A jak Annopol bo to śmieszne
przyzwyczajenie z innych for....
zazwyczaj sie tak posze zeby nie kazdy zrozumial... zeby nie bylo jak na spalarni bo tam jest juz wystarczajaco duzo pijanych dzieci ktore wychodza na droge....
pinky napisał(a):na upartego jest jeszcze Sp....... ale tam dużo dresów z okolicznych wsi zjeżdża.
i policji z okolicznych posterunkow

a co do soboty to moze jakis bilardzik... co?? bo ja w sumie dawno juz nie gralem w bilard. mozna ogarnac jakis lokal ze stolami...
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
marcinkosky napisał(a):a co do soboty to moze jakis bilardzik... co?? bo ja w sumie dawno juz nie gralem w bilard. mozna ogarnąć jakis lokal ze stolami...
oooo dobrze pisze... ja ostatnio grałem w Zakopanym a przed weekendem na Bemowie, wiec mam do zaproponowania dwa miejsca na Górczewskiej... jeden na przeciwko Urzędu dzielnicy a drugi przed Auchan/Wola parkiem.
Dynamic – bilard ul. Górczewska 114
Corner Klub Bilardowy – Bolkowska 2d (przy Górczewskiej)
PSSss. Przydało by sie kalendarz poprawić na ten miesiąc... wrzesień sie juz skończył!
widzę, że wszyscy są bardzo zainteresowani tematem;)
to i ja się dołączę do tej grupy zainteresowanych i napiszę, że jak jutro będę to dość krótko
niestety inne sprawy są dość ważniejsze, wybaczcie jeśli by mnie nie było, a najlepiej jakby spot był gdzieś po prawej stronie w-wy (praga, wileniak) to bym miał po drodze
to i ja się dołączę do tej grupy zainteresowanych i napiszę, że jak jutro będę to dość krótko
niestety inne sprawy są dość ważniejsze, wybaczcie jeśli by mnie nie było, a najlepiej jakby spot był gdzieś po prawej stronie w-wy (praga, wileniak) to bym miał po drodze
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
No to co ludki ustalamy coś czy nie?
Dałem propozycję Galerii Mokotów i jakoś bez odzewu.
Podoba się?
Nie podoba się?
Dałem propozycję Galerii Mokotów i jakoś bez odzewu.
Podoba się?
Nie podoba się?
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
Don Corleone napisał(a):Dałem propozycję Galerii Mokotów i jakoś bez odzewu
no to ja się odezwę!!
jak będzie GM to pewnie mnie nie będzie, po prostu dziś mogę tylko poświęcić ok godzinki na spota – obowiązki, a do GM ja prawie godzinkę będę jechał wiec...
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Mnie to tito, jesli w granicach wawy to mnie pasi.
czyli dziś na dachu Galerii Mokotów , tak jak Tydzień temu i dobrze , bo stać długo nie moge na powietrzu bo jestem podziębiony i pójdę sobie na herbatkę tam gdzie ostatnio.