Opony & felgi
Witam
Nie bijcie za takie lamerskie pytanie ale w gąszczu tych postów o felgach naprawdę można się pogubić
Czy może mi ktoś podpowiedzieć jakie parametry powinienem wybrać w tej wyszukiwarce...
http://www.felgi-opony.com/felgi_aluminiowe
... aby do mojej mazdy dobrać alufelgi w rozmiarze 15" ?
Obecnie mam stalowe 14" z kołpakami i troszkę mi to wizualnie nie odpowiada
Opony jakie zamierzam założyć to prawdopodobnie 195/60/R15.. no chyba, że polecicie coś innego
ps. Czy muszę przy takiej operacji wymiany kół zmieniać coś jeszcze? Czy zmienia się ET czy po prostu odkręcam stare i zakładam nowe ?
Z góry dzięki.
Pzdr.
Nie bijcie za takie lamerskie pytanie ale w gąszczu tych postów o felgach naprawdę można się pogubić
Czy może mi ktoś podpowiedzieć jakie parametry powinienem wybrać w tej wyszukiwarce...
http://www.felgi-opony.com/felgi_aluminiowe
... aby do mojej mazdy dobrać alufelgi w rozmiarze 15" ?
Obecnie mam stalowe 14" z kołpakami i troszkę mi to wizualnie nie odpowiada

Opony jakie zamierzam założyć to prawdopodobnie 195/60/R15.. no chyba, że polecicie coś innego
ps. Czy muszę przy takiej operacji wymiany kół zmieniać coś jeszcze? Czy zmienia się ET czy po prostu odkręcam stare i zakładam nowe ?
Z góry dzięki.
Pzdr.
- Od: 19 wrz 2008, 22:21
- Auto: Mazda 3 BK 2004 1.6 sedan benzyna
rozstaw śrub 5x114,3
et 35-40
szerokość felgi 6,5 cala
et 35-40
szerokość felgi 6,5 cala
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

seb2k6 ciezko zauwazyc podwieszony temat pt : ": Opony & felgi
Szukasz info o oponach lub felgach? Temat dla Ciebie!" ? Ciezko, wiem. Dlatego lacze twoj temat z powyzszym, ale na nastepny raz prosze, rozejrzyj sie chociaz skoro wyszukiwarka sie brzydzisz.
Szukasz info o oponach lub felgach? Temat dla Ciebie!" ? Ciezko, wiem. Dlatego lacze twoj temat z powyzszym, ale na nastepny raz prosze, rozejrzyj sie chociaz skoro wyszukiwarka sie brzydzisz.
Less roof, more fun

Z aluminium tez myśle że są
nie, maja byc do mazdy ale nie wiem jak by na takim czyms wygladała
a tak ogolnie jak sie prezentuja samochody na takim alu bo szczerze chyba nie widzialem heh

a tak ogolnie jak sie prezentuja samochody na takim alu bo szczerze chyba nie widzialem heh
- Od: 11 maja 2008, 11:36
- Auto: mx3
wonski to jest jakas lipa.Spojrz na fotke i poprawej stronie w rogu masz cale opakowanie folii aluminiowej.Wysle,ze z tego ta fela jest zrobiona

-
waldii
Dla mnie ta felga wygląda fatalnie, brzyyyyyyyyydal ... blee
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
heh a no jest opakowanie
nie zwrócilem uwagi szczerze fela mi tez nie bardzo podchodzi ale chcialem sie dowiedziec co wy sadzicie o niej 
Szukam czegos do mx3 co 17cali za duze ?
wonski napisał(a):17cali za duze ?
nie na polskie ulica.16 to max.A te na fotce wygladaja jak kolpaki z felicji
-
waldii
no ok 16 cali to moze ktos cos poleci z allegro powiecmy do 700zl