Srint 1/4 mili, Kamień Śląski. 07.09.2008 .</center>
"... Po wielu latach nieobecności na płycie lotniska w Kamieniu Śląskim, miło nam poinformować wszystkich pasjonatów sportów motorowych, że wracamy na obiekt w dniu 7 września br. W tym dniu Automobilklub Opolski oraz Bawaria Motors z Katowic organizują wyścigi równoległe na dystansie ¼ mili oraz V ogólnopolski zlot samochodów BMW. W programie imprezy nie zabraknie atrakcji, będą przejazdy czołowych polskich zawodników driftingu, zaprezentuje się grupa freestylu motocyklowego, planujemy również zlot samochodów tuningowych, palenie gumy oraz inne atrakcje. Zapraszamy w niedzielę, 7 września na piknik motoryzacyjny w Kamieniu Śląskim.
Autor: Kuba – nota ze stron Automobilklubu Opolskiego ..."
<center>... proponuję dołączyć się gronem Mazdowiczów do tej imprezy, myślę mogło by być naprawdę ciekawie ... ludzie z opolskiego, ze śląska i nie tylko łączmy się
Ps. do moderatorów, można by było zmienić tytuł z tematu o Opolu właśnie na ten o Kamieniu Śląskim, bo założyciel tego tematu Raddzio323f to chyba zapdł już w sen zimowy

choć przeważały tu oczywiście auta BMW ... a Mazdę widziałem jedną jak wspomniałem wyżej, choć nie szczególnie chodziłem tam i wypatrywałem, zresztą spodziewałem się tego, że nie wielu będzie tu forumowiczów ...
Jak cos to tez sie pisze na jakies nastepne spotkanko.....A tak przy okazji to nawet widziałem twoja madzie na żywo:P Mam znajomych w Strzelcach