Masłońskie – integracja międzyregionalna
dobrze już dobrze 

"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
No i mnie wyśmiała
Ok uciekam do domciu. Milego weekendu ;]
Ok uciekam do domciu. Milego weekendu ;]
- Od: 8 wrz 2008, 09:39
- Auto: Mazda 929 / HD / V6
marekmars napisał(a):No i mnie wyśmiała
ciiii
dzięki i wzajemnie
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
Gapcio napisał(a):to byl moj debiut
ale za to jaki udany

Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |
- Od: 7 wrz 2006, 22:19
- Auto: mazda 6
Żanetka napisał(a):ale za to jaki udany jesli nawet sam Grzyb sie skrzywił po wypiciu to bylo cos

Hmm... to co

- Od: 30 sie 2007, 17:06
- Auto: Opel Vectra C 2.2
Olka napisał(a):tylko przypomnij mi przed piciem, że chcę pojeżdzić Twoją niunią
marekmars napisał(a):Pod warunkiem ze bedziesz delikatna
Olka napisał(a):no i obiecuj, że mojej niuni nie pociśniesz za mocno
marekmars napisał(a):Ja zawsze jestem delikatny
Umawiacie się na sex

Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Więc się wyjaśniło niesty nie zagoszcze na super turbo zlocie jestem w trakcie zmiany pracy moja małżonka również więc lipa troche meksyk będzie
bardzo mi przykro z tego powodu.
Więc miłej zabawy wam wszystkim i nie pić mi tyle
bardzo mi przykro z tego powodu.
Więc miłej zabawy wam wszystkim i nie pić mi tyle
www.BBTel.pl
Jacol napisał(a):Olka napisał:
tylko przypomnij mi przed piciem, że chcę pojeżdzić Twoją niunią
marekmars napisał:
Pod warunkiem ze bedziesz delikatna
Olka napisał:
no i obiecuj, że mojej niuni nie pociśniesz za mocno
marekmars napisał:
Ja zawsze jestem delikatny
Umawiacie się na sex

Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
dobra... to ja jeszcze, w ramach degustacji, wezmę wódkę smakową własnej roboty... lepsza niż Finka 

Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
Kurczę, ja niestety nie pojawię się tym razem na zlocie.
Chcialbym bardzo, ale niestety tym razem muszę odpuścić. No nic.
Mam nadzieję, że na wiosnę pojawi się coś konkretnego.
Wtedy postaram się pojawić z moją suwalską ekipą.
A wam życzę udanej imprezy.
Weźcie dużo Alka-Seltzer, bo sądząc po wpisach to zapowiada się bardzo wesolo. 
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
A wam życzę udanej imprezy.

Zapraszam wszystkich miłośników aut japońskich do Klubu Japanese Fanatics. www.japanese-fanatics.com
Miłośnik prawdziwej motoryzacji – wróg pseudo-ekologii
Miłośnik prawdziwej motoryzacji – wróg pseudo-ekologii
- Od: 27 gru 2007, 22:59
- Auto: Były: Mazda 626 2.0 GD
Mazda Xedos 9 KL Manual
Subaru Impreza WRX Sports Wagon GD
Jest: MB E50 AMG
Brii Macku jak tam sprawa sali wyglada
sadze ze tym razem nie damy rady pomiescic sie w jednym pokoju... wczoraj na spotkaniu poruszylismy ten temat no i dobrze by bylo gdyby ta sala wypalila... jak tak rozmawialem z lookasem to tak przypominajac sobie chyba nam sie wydawalo ze tam na tym osrodku jest sala... wiec moze da rade cos wykombinowac 

- Od: 30 sie 2007, 17:06
- Auto: Opel Vectra C 2.2