BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Piotrus Pociesze Cie ja rozwaliłem kolano i pol roku temu operejszyn miałem i teraz juz nawet moge leeeeeekko truchtac
a co trenujesz tak na marginesie?
People_Hate_Me napisał(a):Piotrus Pociesze Cie ja rozwaliłem kolano i pol roku temu operejszyn miałem i teraz juz nawet moge leeeeeekko truchtac język a co trenujesz tak na marginesie?
Ja w lutym rozwaliłem sobie sciegna i wiązadła kolana lewego... miesiac w gipsie, pozniej miesiac rehabilitacji... masakra, noga pobolewa dalej, ale od miesiaca biegam sobie wieczorkami, wiec noga staje sie coraz sprawniejsza
Piotruś, szybkiego powrotu do zdrowia
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
mily200 napisał(a):może jutro *(czwartek) o 20.00 pod tesco bede z SK Pozdrawiam
mogę podjechać na chwilke mam dzisiaj wolne
Kurcze, mily200 mógłby się odezwać na forum. Ja tu cierpię, a on nawet nie pofatygował się życzyć mi zdrowia... widział go ktoś może? Może chłopak się na nas obraził, albo coś...
Ty, no właśnie, ostatnio wcale miłego na forum nie widać... zyje wogóle? 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Piotruś napisał(a):Może chłopak się na nas obraził, albo coś...
Wczoraj widziałem kolegęmily200 pod tesco na spocie ze street-killers
mjaworsk1 napisał(a):Witajcie
Czy planujecie może dzisiaj wyjazd do Torunia??
Zapraszamy na 21-szą pod Aulę UMK
Five w Gliwicach, ja bez nogi... Jak reszta – nie wiem...
Piotruś napisał(a):Kurcze, mily200 mógłby się odezwać na forum. Ja tu cierpię, a on nawet nie pofatygował się życzyć mi zdrowia... widział go ktoś może? Może chłopak się na nas obraził, albo coś...
No i sie narobiło Piotruś szybkiego powrotu do zdrowia ii linek w kończynach stalowych

- Od: 27 lut 2006, 22:12
- Auto: MAZDA 626 GE 2.0 1993r.
MAZDA 6 GY 2.0 D 136. 2002r
Siwus7 napisał(a):Wczoraj widziałem kolegęmily200 pod tesco na spocie ze street-killers
aaa, no to zmienił klub
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
hmm cisza...
idziem w pt na jakiegoś kebaba czy coś? ;>
idziem w pt na jakiegoś kebaba czy coś? ;>
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
no pomyslcie nad jakims wiekszym kuj.pom. zlotem, bo za miesiac moja mazda idzie w odstawke... wyjedzie (moze) dopiero na wiosne
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Jacol popieram trza region zebrac przed zima na spocie
TORUŃ – miasto upadłych aniołów
www.mazda-torun.fotosik.pl
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... highlight=
www.mazda-torun.fotosik.pl
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... highlight=
- Od: 30 wrz 2007, 20:53
- Auto: mazda 323f z5/96-speedkosiara
peugeot 1.6 118KM+NITRO
hmmm zaiste prawisz słuszności