Kogo widziałem / widziałam
pozdro dla kierowniczki/a X6 zaparkowanego na Orlenie na Schulza – naklejki+podkładka – czekłam, ale się nie doczekałam

"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Olka napisał(a):pozdro dla kierowniczki/a X6 zaparkowanego na Orlenie na Schulza
W 2005 ten człowiek jeździł na spoty
krzysioww napisał(a):Mam podkładki i baaaaaardzo brudną zieloną madzie.
Mijaliśmy się, a później stałeś pod apteką.
To co ja robiłem że Cię nie widziałem? Hm... no ni cholery nie kojarzę Twojego brudasa.
PS mój też brudas.
Pozdor Myjk
Pozdrowienia dla kierowcy BA (zielony metalik) realizującego hasło "O rany, rany jak my zapier...!" na 92 w Swarzędzu w ostatni poniedziałek w nocy w tłumie innych aut.
Kiedyś jednak przywalisz wpychając się tak na lewy pas po slalomie między autami!
Kiedyś jednak przywalisz wpychając się tak na lewy pas po slalomie między autami!

-
Szah
Pozdrawiam Apiego, którego widziałem na przystanku dziś na Modlińskiej 
Pozdrawiam Tatiana ktorego gosciłem dzisiaj w Broniszach oraz wszystkich klientów z drugiego konca polski ( nie znam nicków )
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
To teraz cytrynką smigamy ? nawet nie załapałem kto mi daje znakitco_tm napisał(a):Jarek – pozdrawiam

P.S. Dzieki za dobre słowo – to akurat CiTD 136 PS jeszcze , dzisiaj jezdziłem 6MPS i jestem chory ......
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Jaksa napisał(a):Pozdrawiam Tatiana ktorego gosciłem dzisiaj w Broniszach oraz wszystkich klientów z drugiego konca polski
Ja również pozdrawiam.
Dzięki za szybką usługę. Denerwujący odgłos nareszcie zniknął – co za cisza! Piątka dla kolegi, który tego dokonał.
„Zegar tyka. Wszystkich.”
Bardzo sie ciesze ze daliśmy radę zlikwidowac ten denerwujacy odgłos.tatian napisał(a):Denerwujący odgłos nareszcie zniknął
Ostatnio edytowano 4 paź 2008, 20:16 przez Jaksa, łącznie edytowano 1 raz
Pozdrawiam Kierownika badz kierowniczke Ciemnego Xeda wyjezdzajacego od strzaony Kaczor w Smilowie okolo godz 21.40 jak i Kierownika 323BA na blaszkach ELC z pomaranczowym zderzakiem ktorego mijalem na Al Piastow w Pile:)
Nie jedź szybciej niż lata twój Anioł stróż ...
- Od: 30 cze 2008, 21:11
- Auto: Granatowe Kombi :)
V40
W skierniewicach widziałem szarą 323F BG z klubowymi podkładkami "tablice EL 79899" nie wiem kto to, ale pozdrawiam ... lukałem kierownika, ale nie było go przy aucie 
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
Ja natomiast widziałem wczoraj malutką i waldiego w Gdańsku, ale nie o tym chciałem mówić
Wczoraj jadąc al. Zwycięstwa w Gdańsku padliśmy ofiarą błędu matrixa:
o godz. 18.30 jechała po tej wąskiej uliczce równoległejdo głównej czerwona 323F BG z czarnym spoilerem na klapie, rej WP.
Jadąc później ok 22 tą samą ulicą w tym samym miejscu spotkaliśmy tą samą Mazdę ponownie jadącą równolegle do nas![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Wczoraj jadąc al. Zwycięstwa w Gdańsku padliśmy ofiarą błędu matrixa:
o godz. 18.30 jechała po tej wąskiej uliczce równoległejdo głównej czerwona 323F BG z czarnym spoilerem na klapie, rej WP.
Jadąc później ok 22 tą samą ulicą w tym samym miejscu spotkaliśmy tą samą Mazdę ponownie jadącą równolegle do nas
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)