Masłońskie – integracja międzyregionalna
No zawsze istnieje opcja przytulania kibelka
Jak przesadzi ;]
- Od: 8 wrz 2008, 09:39
- Auto: Mazda 929 / HD / V6
brii napisał(a):Upraszam od razu – nie róbmy bajzlu – ośrodek jest fajny i warto będzie do niego wrócić – nie palmy mostów tak jak chłopaki z klubu Calibry i z klubu VW Golf
Na tą chwilę ręczę za Nas moją osobą – jesteśmy jedynym klubem motoryzacyjnym który ma wjazd na ten ośrodek – niech tak pozostanie
Przy następnym zlocie pomyślę o jakimś lokalu w stylu konińskim, gdzie ogórki w dywanie nie przeszkadzały![]()
BTW – póki co jest Nas 26 osób każdy średnio z 1.9 osobą towarzyszącą co daje nam 49,5 osób – będzie wesoło – szkoda, że nie pomyślałem o jakiejś sali, ale może się jeszcze coś wykombinuje
To może impreza w jakiej lokalnej remizie?
Akar.Zaephyr napisał(a):To może impreza w jakiej lokalnej remizie?
Cuś się wymyśli
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Akar.Zaephyr napisał(a):lokalnej remizie
marekmars ja na pewno przytulę się do Twojego samochodu
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
brii napisał(a):BTW – póki co jest Nas 26 osób każdy średnio z 1.9 osobą towarzyszącą co daje nam 49,5 osób – będzie wesoło – szkoda, że nie pomyślałem o jakiejś sali, ale może się jeszcze coś wykombinuje
No właśnie. Prawie 50 osób do takiego małego pokoiku to już będzie dość ciężko pomieścić.
Siw-y napisał(a):Ale przynajmniej się nikt nie przewróci

A jak się przewrócić to śmierć w oczach
Olka napisał(a):Akar.Zaephyr napisał(a):lokalnej remizie
![]()
marekmars ja na pewno przytulę się do Twojego samochodu
Do samochodu no problem ;]
Postaram sie ja umyc nawet zebys sie za bardzo nie ubrudzila
- Od: 8 wrz 2008, 09:39
- Auto: Mazda 929 / HD / V6
Zimno nie bedzie w takim gronie w takim pomieszczeniu
Ale co tam, Sobeski/Bols/itd/iotp to mozemy i na dworze imprezowac
Ale co tam, Sobeski/Bols/itd/iotp to mozemy i na dworze imprezowac
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
GOŚĆnapisał(a):Ja też wybieram się na ten zlot z moją drugą połówką
Czy dobrze kojarzę, Sylwia?
GOŚĆnapisał(a):drugą połówką
przywieź więcej nie tylko dwie

"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
AgaLew napisał(a):1 osoba
AgaLew napisał(a):1 litr
AgaLew

Prawdziwa z Ciebie górolka
AgaLew napisał(a):Chodziło o litr oleju dla Czerwonej Suczki

AgaLew napisał(a):Oczywiście, że %