Po prostu "śliczna"
Mazda Xedos 6 CA KF '92
Nie bede sie rozpisywał na ten temat.
Po prostu "śliczna"
Po prostu "śliczna"
Globy napisał(a):Wygląda doskonale, kopara mi opadła zeby Lakier połyskuje jak zły, do tego felgi, pomysł z grillem i oryginalny spojler oraz halogeny... Mniaaam!
Globy z Twoich ust takie słowa uznania to dla mnie zaszczyt
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
voytecku napisał(a):Mozesz podac jakies szczegoly?
Już podaję :
http://k1013.hosting77.de/xedos/product ... achse.html
KANAL napisał(a):polerowales recznie czy mechanicznie?
Mechanicznie + środki Meguiars – wiele naczytałem się na forum i efekt wyszedł zadowalający
voytecku napisał(a):Ciemne szybki tak, gleba nie jest konieczna, chyba ze chcesz usportowic samochod.
Mam 2 amortyzatory do wymiany + jedna sprężyna, więc chcę już zmienić całość.
bazyl wspaniały napisał(a):czrrny grill robi z niego gangsterkę nie z tej ziemi (złoooo łoł )
Dzięki też mi się podoba
paww99 napisał(a):Xedos wygląda nieziemsko!
Dzięki paww99
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Siwus7 napisał(a):Po prostu "śliczna"
Podziękował pięknie
Riki napisał(a):eden z ładniejszych Xedosów jakie widziałem
Też tak uważam
Mam pytanko do was – czy znacie kogoś na forum, kto jest w miarę oblatany w sprawach silnikowych kto mieszka w okolicach Częstochowy, Opola lub Sieradza ? Mam problem z obrotami, a wszystkie pomysły już mnie zawiodły. Pan Jaksa też nie wie co to może być, a przez telefon ciężko ustalić przyczynę; mam 250 km w jedną stronę do Warszawy. Jeśli nie znajdę bliżej pomocy to wybiorę się, ale może akurat jest ktoś w okolicach 
Barthek1983 napisał(a):Już podaję :
To juz jednak zostane przy tym, co sobie juz kupilem
Barthek1983 napisał(a):Mam 2 amortyzatory do wymiany + jedna sprężyna, więc chcę już zmienić całość.
Ale zebys nie mial za nisko. Ja tak mialem i trzeba bylo kombinowac, zeby podniesc przod.
Barthek1983 napisał(a):Mam pytanko do was – czy znacie kogoś na forum, kto jest w miarę oblatany w sprawach silnikowych kto mieszka w okolicach Częstochowy, Opola lub Sieradza ?
Moze do Wieska podjedz?
Pozdrawiam,
voytecku.
voytecku napisał(a):Ale zebys nie mial za nisko.
Już widziałem na niemieckim forum Xedy z takim zawieszeniem i aż miło popatrzeć
voytecku napisał(a):Debica w sumie nie jest tak daleko.
Dla mnie jest dalej niż Warszawa
No no no
Z tego co widać na tych fotach to mozna sie zakochać
Wygląda, prześlicznie
i dołączam sie do opinii : najładniejszy Xedos jakiego widziałem ! Gratuluje
Co do gleby to przy tak wyglądającym aucie ,naprawde bym sie zastanawiał, po nadkolach widac ze chyba nie ma takiej potrzeby a komfort pewnie sie zmniejszy . Pozdrawiam
..duże WOW !

- Od: 21 mar 2007, 16:30
- Auto: Mazda 323f BA 1.5 16v 94r
MR.PETER napisał(a):mozna sie zakochać list Wygląda, prześlicznie ! i dołączam sie do opinii : najładniejszy Xedos jakiego widziałem ! Gratuluje
Dzięki Peter, po takich opiniach wiem, że warto było wybrać Mazdę
dimas napisał(a):Wygląda bajecznie! Gratulacje
Senk ju Dimas
Barthek1983 napisał(a):Mam pewien mały techniczny problem z obrotami, ale niestety nie znalazłem jeszcze odpowiedzi na moje pytania na forum – pan Jaksa podpowiada, że szkopuł jest w regulacji, ale po własnych wysiłkach i tak będę zmuszony wybrać się do Warszawki.
Problem rozwiązany
Wielkie dzięki dla Wieśka z Dębicy – po prostu mistrz
Tak naprawdę to wszystko rozłożył i złożył i.... jak ręką odjął. Autko pięknie chodzi i ma moc
Nie wiem jak to zrobił, bo nic nie wymieniał a tu taka niespodzianka – warto było jechać 300km w jedną stronę
Poniżej fotki z sesji wieczornej
Zamontowane już jest nowe zawieszenie – amortyzatory KYB i sprężyny Jamex -35mm.
Wygląda kozacko, ale sztywniej się jeździ – przyzwyczajam się ;p
Potrzebuję zamontować jescze dystanse bo teraz przy prawie maksymalnym skręcie obcierają przednie koła o nadkola. Problem w tym, że potrzebne mi są 10mm dysnatnse na każde koło, ale nie robią takich z centrowaniem a boję się, że koła będą biły – jestem w kropce
bo nie wiem jak to sprawdzić.
Według sprzedawców nie powinny bić bo szpilki w piaście są nabijane zamiast śrub i dystanse będą sztywno siedzieć. Może ma ktoś doświadczenie albo propozycję

Zamontowane już jest nowe zawieszenie – amortyzatory KYB i sprężyny Jamex -35mm.
Wygląda kozacko, ale sztywniej się jeździ – przyzwyczajam się ;p
Potrzebuję zamontować jescze dystanse bo teraz przy prawie maksymalnym skręcie obcierają przednie koła o nadkola. Problem w tym, że potrzebne mi są 10mm dysnatnse na każde koło, ale nie robią takich z centrowaniem a boję się, że koła będą biły – jestem w kropce
Według sprzedawców nie powinny bić bo szpilki w piaście są nabijane zamiast śrub i dystanse będą sztywno siedzieć. Może ma ktoś doświadczenie albo propozycję

cudowny Xedosik
ja aktualnie na etapie poszukiwań felg...

ja aktualnie na etapie poszukiwań felg...
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Olka napisał(a):cudowny Xedosik![]()
ja aktualnie na etapie poszukiwań felg...![]()
Dzięki Olka
Felg na szczęście jest dużo do wyboru, bo mamy popularny rozmiar
DymeK napisał(a):ładniutki ten xedzik
Dzięki DymeK Twoja Madzia też bardzo ładnie się prezentuje
Barthek1983 napisał(a):alcantara
nie mam alcantary niestety
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20