nie każdy pracuje do 16, i nie kazdy moze byc na czas
=======================
Rany boskie, nie pomyślałem! Powiadasz, że nie każdy może byc na czas? Słyszałaś kiedy o formule TERMINOWOŚCI? Zatem ci co mogą – mają czuć się winni? A może w takim razie albo przenieść termin spotkania na inny, na przykład wolny dzień, albo zmienic godzinę? Podejrzewam wszakże, że i wówczas komuś nie będzie to odpowiadało
Castillon napisał(a): zawsze należy szukać znajomych pod koniec strony?
a gdzie chciałbyś ich szukać?i o czym dyskutowac w temacie spotkania regionalne? to nie czat, posty OT sa usuwane a nasi moderatorzy i tak maja dużo pracy
======================
Bardzo z ciebie madra jak widzę kobita. Popatrz, otworzyłaś mi staremu oczy po tylu latach... Inni moga jakoś rozmawiac o tych spotkaniach. Mają więcej do powiedzenia? Częściej się spotykają? Nie zauważyłem. A praca moderatora to już w ogóle katorga jak rozumiem... Nie spostrzegłaś, że te twoje mocno zaczepne odpowiedzi nie wszystkim pasują? Mnie na przykład kompletnie nie.
Castillon napisał(a):czy w rocznym kalendarzu spotkań terenowych króluje wyłacznie Borsk
ostatni megaspot jaki był więc nic dziwnego że króluje
======================
Jednym słowem na pytanie "Za co kochamy Słowackiego" odpowiadasz z klucza "Bo wielkim poetą był". A dlaczego wielkim? Bo wszyscy go kochają. Dla ułatwienia: Gombrowicz, "Ferdydurke".
Castillon napisał(a):zima potrafi być wspaniała, jeździ się trudniej i zjazd na przykład dwudniowy, z noclegiem w jakimś spokojnym pensjonacie, to nie więcej, jak 35 zł doba od osoby.
każdy może podać jakąś propozycje a ogół może to rozważyć[/quote]
======================
Jasne. Że też się nie domyślilem... Ponieważ jednak jest jak jest – bardzo dziękuję, ani propozycji, ani zaproszeń nie będzie. To by było proszę Państwa na tyle. Uznajcie, że zmieniłem samochód. Na Forda. Albo lepiej na znienawidzonego i przeze mnie Volkswagena. Powodzenia!