mam filmik jak się ścigam z tym mxem i go wziąłem, kręcony przez osobę która nas puszczała, więc widać głównie światła, ale są tam widoczne rejestracje a kumpel nie życzy sobie aby pokazywać
Kills on Road & Street
no a taki mx6 v6 jakie ma czasy na 1/4mili?
mam filmik jak się ścigam z tym mxem i go wziąłem, kręcony przez osobę która nas puszczała, więc widać głównie światła, ale są tam widoczne rejestracje a kumpel nie życzy sobie aby pokazywać
- Od: 7 paź 2007, 22:54
- Auto: MAZDA 323F,HONDA CRX
no średnio robią niskie 15 sek. tak jak to: kamilgt napisał.
Ludzie wyspaliście sie dzisiaj ? Skoro ED9 robi takie czasy jak KL-ZE w MX-3 to ile kręci EE8 ? 14 ?
Tak sobie siedze wlasnie nad wynikami przejazdów z borska i widzę:
Troll : Mazda MX-3 1.8 V6 (K8) – 16.282
Nocamp : Mazda MX-6 2.5 V6 (KL) – 16.940
Piotruś: Mazda MX-6 2.5 V6 (KL) – 15.931
Winetou Mazda MX-3 2.0 V6 (KF) – 15.782
Wronx Mazda MX-3 2.5 V6 (KL-ZE) – 15.973
I tak sie zastanawiam, która z mazdowskiej K-serii jest najszybsza... Odpowiedź chyba brzmi: zdrowa.. Bo K8 robi lepsze czsy od niektórych KL a jak widać po czasach KF w MX-3 potrafi być szybsze od KL-ZE. Teraz trafić na takie MX-6 co kręci baaaardzo wysoki 16 i spokojnie mozna sie szczycić objechanym KL-em.. Wygląda na to że K8 wcale nie musi dostawać po tyłku od KF i od KL

Troll : Mazda MX-3 1.8 V6 (K8) – 16.282
Nocamp : Mazda MX-6 2.5 V6 (KL) – 16.940
Piotruś: Mazda MX-6 2.5 V6 (KL) – 15.931
Winetou Mazda MX-3 2.0 V6 (KF) – 15.782
Wronx Mazda MX-3 2.5 V6 (KL-ZE) – 15.973
I tak sie zastanawiam, która z mazdowskiej K-serii jest najszybsza... Odpowiedź chyba brzmi: zdrowa.. Bo K8 robi lepsze czsy od niektórych KL a jak widać po czasach KF w MX-3 potrafi być szybsze od KL-ZE. Teraz trafić na takie MX-6 co kręci baaaardzo wysoki 16 i spokojnie mozna sie szczycić objechanym KL-em.. Wygląda na to że K8 wcale nie musi dostawać po tyłku od KF i od KL
- Od: 10 lip 2006, 15:37
- Auto: Mazda 323F BA GT
i to mnie cieszy bo na dzien dzisiejszy z trolla mazda jade prawie leb w leb , w borsku z mojej strony to byl wypadek przy pracy , na następnym mega zlocie pokaze co padlo potrafi
A najbardziej zmylil mnie w borsku moj pierwszy przejazd z mazdatab i jego super xedem 2.0 kf , wygrałem z nim o pare długości wiec myślałem sobie ze jest dobrze ale jak dowiedziałem sie jaki czas mialem to juz wiedziałem ze cos sie stalo z padaka , po przejechaniu sie z trollem z ktorym w borsku dostałem o pare dlugosci gdzie normalnie jedziemy leb w leb bylem juz na 100%pewien ze padlo bylo akurat w borsku nie dysponowane , no nic widocznie tak musialo byc, ale na szczecie nie pierwszy i nie ostatnii mega zlot
A najbardziej zmylil mnie w borsku moj pierwszy przejazd z mazdatab i jego super xedem 2.0 kf , wygrałem z nim o pare długości wiec myślałem sobie ze jest dobrze ale jak dowiedziałem sie jaki czas mialem to juz wiedziałem ze cos sie stalo z padaka , po przejechaniu sie z trollem z ktorym w borsku dostałem o pare dlugosci gdzie normalnie jedziemy leb w leb bylem juz na 100%pewien ze padlo bylo akurat w borsku nie dysponowane , no nic widocznie tak musialo byc, ale na szczecie nie pierwszy i nie ostatnii mega zlot
Ostatnio edytowano 29 wrz 2008, 16:53 przez Pyton162, łącznie edytowano 1 raz
-
Pyton162
http://www.exoticcarsite.com/0-60-quart ... -times.htm
wg tej strony CRX robi 16.5 na 1/4 wiec troche przesadzacie z tymi niskimi 15
wg tej strony CRX robi 16.5 na 1/4 wiec troche przesadzacie z tymi niskimi 15
- Od: 10 lip 2006, 15:37
- Auto: Mazda 323F BA GT
pawlak32 napisał(a):Nocamp : Mazda MX-6 2.5 V6 (KL) – 16.940
dobze ze sie pozbyem tego padla
GO BIG OR GO HOME
- Od: 12 wrz 2007, 14:27
- Auto: Silvia power :*
pawlak32 napisał(a):wg tej strony CRX robi 16.5 na 1/4 wiec troche przesadzacie z tymi niskimi 15
tak to jest seryjny crx a nie z modami a tam właśnie mody odgrywają duże znaczenie!ja wiem tyle że objechałem mx6 i to konkretnie i tego się będę trzymać! inny właściciel mx6 powie że objechał crxa i też będzie się tego trzymać!auto autu nie równe dlatego różne wyniki!skończmy już temat co jest szybsze!