Więc problem chyba nie w oleju ani płynie chłodniczym pewnie tak jak piszecie Dawka
Pozdrawiam
www.mazdaspeed.pl
a to ze z5 jest 90% to ... jedna rzecz.. druga ze wlasnie teraz te autka zaczynaja dobijac do 250, 300tys km mimo tego za na liczniku maja 150tys. wiec efekty sa jakie sa..
mariusz_sti napisał(a):czuje ze po wymainei pierścieni i uszczlenaiczy zaleje tym mnidlandem skoro taki chwalony
Tonsil4 napisał(a):...a może spróbuj zalać przed wymianą pierścieni i uszczelniaczy,może akurat pomoże i unikniesz dużych kosztów.Mo9m zdaniem warto spróbowac.pozdr
mariusz_sti napisał(a):kopcenie z rana chyba jest u mnie zbyt duż, chociaz z uwagi na niby nienajgorsz ebranie oleju możnaby, ale qybór juz raczej podjety- pierścienie i uszczelnaicz estare aut- bo to ranne dymienie mnie rozniesie
mariusz_sti napisał(a):perepeczek napisał(a):Nie jestem pewny na 100% czy koleś w Hipolu się nie pomylił ale przedwczoraj dostałem od niego odpowiedź że do z5 są dostępne pierścienie RIK.
a znasz ich cenę?
sps-snipers napisał(a):mariusz STi a zaryzykuj i wlej tego doctora a zobaczysz ,że przestanie ci kopcic skoro i tak chcesz silnik robic ,nic niestoi na przeszkodzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości