Kogo widziałem / widziałam
Holly nie pil coli tylko jedna kawe (sztuk raz) 
sa takie samochody, ktore chce sie miec. nie dlatego, ze sa niezwykle funkcjonalne, nie dlatego, ze spelniaja "twarde" oczekiwania ich posiadacza, ale dlatego, ze maja "to cos"
- Od: 8 paź 2004, 01:15
- Auto: volvo S80 i audi A6
Herdi napisał(a):P0L4K napisał(a):Herdi a jaka widziales i o ktorej??
Czwartek rano około 10-11 skecałem z Hynka w prawo w al. Krakowską a czerwona Fka ruszyła ze świateł w al. w kierunku okecia – 2 titnięcia i odp taka sama – to nie byłeś ty czasem
to bylem ja
sa takie samochody, ktore chce sie miec. nie dlatego, ze sa niezwykle funkcjonalne, nie dlatego, ze spelniaja "twarde" oczekiwania ich posiadacza, ale dlatego, ze maja "to cos"
- Od: 8 paź 2004, 01:15
- Auto: volvo S80 i audi A6
Holly napisał(a): tylko jedna kawe
Jaksa napisał(a): oraz Xionc'a ktory mi wypił litr Coli

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Witam, oj to bardzo mozliwe bardzo, tylko ja to ostatnio ide i śpię rownocześnie. no i nie za bardzo patrze na swiat "trzeźwo" ale rzeczywiscie ktoś mrugał, bede sie nastepnym razem duzo bardziej rozglądał. Pozdrawiam 

- Od: 22 paź 2004, 12:11
- Auto: 626 2.0i 16 '93 hatchback nadal jeździ ...
A ja dzisiaj chyba widzialem Danego na komisji w wojskowej
Pochwal sie jaka kategorie dostales!!
Pochwal sie jaka kategorie dostales!!
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
A Ja dzisiaj widziałem w Morsku 626 GF (granatowego w TDI numery miał SCZ...... ) 
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
A ja dziś widziałem bordową 323F BA na puławskiej ok 14:20 kto to był bo też sie patrzył i coś pokazywał przez szybę
???????????????/
Mniam GTR
1,3 bara to brrrrrr jedyne 300KM