Szkoda,że już jest po stłuczce ale cóż taki kraj – dobrze,że sam mam takapadaczkę,że nie szkoda jak ktoś ryśnie
Mazda Xedos 6 2.0 V6 CA KF 1997
Heh Xed łądny ale właścicielka ładniejsza & lepszejsza ( przynajmniej sądząc po stylu wypowiedzi
.
Szkoda,że już jest po stłuczce ale cóż taki kraj – dobrze,że sam mam takapadaczkę,że nie szkoda jak ktoś ryśnie
było 1,7D 75KM 1000kg ---> było 1,6T 224KM 970kg ----> jest dupowóz 2.0D 80KM 1180kg ---> jest 2.0T >280KM 860kg----> jest za mało...NX Project in progress 
- Od: 29 sie 2008, 13:19
- Auto: 220KmGTX>Sunny2.0D>C20LET
6000KMev napisał(a):xenonki
no fakt – teraz to wskaźnik lansssu podskoczył aż miło

szkoda tylko, że mam lipny aparat i brak statywu, takze fotki raczej kiepskie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Fajna Madzia
Kiedys tez myslalem o Xedzie. Moze nastepna bedzie wlasnie taka? Moglabys jescze zapodac zdjecie z wew. jak swieca.
Pozdrawiam i zapraszam do oceny mojej pieknosci
Kiedys tez myslalem o Xedzie. Moze nastepna bedzie wlasnie taka? Moglabys jescze zapodac zdjecie z wew. jak swieca.
Pozdrawiam i zapraszam do oceny mojej pieknosci
- Od: 3 cze 2008, 21:58
- Auto: Mazda 323F BA1.8
światełka ładne, a randkę z lakiernikiem już miałaś po tym przetarciu?
Siwus7 napisał(a):randkę z lakiernikiem
jeszcze nie, wybieram się w przyszłym tygodniu
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
Xedosik sliczny jak trzeba. Tapicerka mnie tam sie podoba.
Tez chorowalem na xedosa ale ostatecznie bardziej urzekla mnie 929 HD ;] tys srebrna ;]
Xenonki moglas 8000K zalozyc ladniej by blyszczala. Dodam moje fotki jak zaloze swoje.
W sigmie mialem 6000k i 8000k potem i na prawde wygladaly lepiej.
W weekend bede do cosmo zakladal to sie pochwale.
Tez chorowalem na xedosa ale ostatecznie bardziej urzekla mnie 929 HD ;] tys srebrna ;]
Xenonki moglas 8000K zalozyc ladniej by blyszczala. Dodam moje fotki jak zaloze swoje.
W sigmie mialem 6000k i 8000k potem i na prawde wygladaly lepiej.
W weekend bede do cosmo zakladal to sie pochwale.
- Od: 8 wrz 2008, 09:39
- Auto: Mazda 929 / HD / V6
marekmars napisał(a):Xenonki moglas 8000K zalozyc
kumpel ma Xeda na 8000K narzeka na jazde podczas deszczu a poza tym troszku oślepiają wg mnie. zresztą od początku był plan na 6000K bo tak mi się podoba
teraz zabieram sie za szukanie alu...
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
Troszke oslepiaja to fakt. Jednak wlasnie podczas deszczu widac roznice.
6000K jest bardziej "zjadane" przez mokra jezdnie niz 8000K ale byc moze to tylko moje sybiektywne odczucie.
Dla mnie w deszczu 8KK wymiataja
Niezaleznie jednak masz pelne prawo do wlasnej opinij i na pewno szanuje je 
6000K jest bardziej "zjadane" przez mokra jezdnie niz 8000K ale byc moze to tylko moje sybiektywne odczucie.
Dla mnie w deszczu 8KK wymiataja
- Od: 8 wrz 2008, 09:39
- Auto: Mazda 929 / HD / V6
Soluks napisał(a):nono Mev namawia a ja musze zakładać;p
oj tam

Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
Bardzo ładny ten Olkowóz
dbaj o niego!
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
ładniutki ten xedzik
Gratuluje nabytku
Ps. Posprzątałem Ci temat...
Ps. Posprzątałem Ci temat...
Ostatnio edytowano 24 wrz 2008, 09:27 przez Jacol, łącznie edytowano 1 raz
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
dzięki Jacol 
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
Olka napisał(a):kumpel ma Xeda na 8000K narzeka na jazde podczas deszczu a poza tym troszku oślepiają wg mnie.
Za takie coś to powinni za .... wieszać, bo kiedy się jeździ codziennie po 700km po naszych drogach i widzi się co chwila baranów, którzy zakładają takie cuda z allegro (choć nie mają o tym zielonego pojęcia) albo takich co lubią oślepiać ptaki na drzewach to normalnie nie idzie wytrzymać. Przepraszam poniosło mnie ale musiałem odreagować.

A mazdeczka jak to ksedosik śliczna, elegancka, choć może i troszkę zadziorna taka z charakterkiem. No i pochwalić właścicielkę za to że dba o samochodzik pod każdym względem
Pozdoofka
- Od: 23 mar 2007, 00:34
- Auto: MPV LW 2,5v6
626 GE 1,8
toomas napisał(a):A akumulator od sieny
zapomnijmy o tym...

niedługo Xedowi zafunduję porządną sesyję zdjęciową, już po randce z lakiernikiem, woskowaniu itp
dzięki wszystkim za miłe słowa
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"