Jacek176 napisał(a):A wlot w reflektorze nie ma sensu bo i tak są cały czas otwarte.
wystarczy światła do jazdy dziennej sobie zakupić... wiesz ile Ci te wiatrołapy zabierają cennych sekund i ograniczają prędkość max...
www.mazdaspeed.pl
Jacek176 napisał(a):A wlot w reflektorze nie ma sensu bo i tak są cały czas otwarte.
Jacek176 napisał(a):No przecież jest dokładna fotorelacja z montażu stożka w pierwszym poście usmiech
Jacek176 napisał(a):W sumie to nie ma tu za bardzo co się podobać bo wygląda to trochę druciarsko oczko
Palkerson napisał(a):podoba mi się że zrobiłeś tak jak powinno się robića niestety musze przyznać ze to rzadkość
Jacek176 napisał(a):Niestety pomiar na hamowni był jeszcze robiony z "gorącym stożkiem" jeleń
Wujek Kamil napisał(a):Zdrowa,zdrowa tylko za bardzo zadbana jak na sleeperka
Jacek176 napisał(a):Ale napewno przekroczyły już wartość całego samochodu. Nikt "normalny" nie wydałby takiej kasy na 15-sto letni samochód. Także jeżeli ktoś się przymierza do takich operacji to musi wyłączyć opcje "rozsądek"
Wujek Kamil napisał(a):Jacek176 napisał(a):Ale napewno przekroczyły już wartość całego samochodu. Nikt "normalny" nie wydałby takiej kasy na 15-sto letni samochód. Także jeżeli ktoś się przymierza do takich operacji to musi wyłączyć opcje "rozsądek"
Uwież mi,że są tacy ludzie(witam w klubie z tym,ze mój ma 20lat)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości