Kogo widziałem / widziałam
Pozdrawiam wszystkie mazdeczki z Lublina, które to widziałem podczas pobytu w LU (wtorek, środa) oraz pana Krzysztofa R. – z zawodu detektywa, którego spotkałem na stacji Orlenu przed Lubartowem 
Kyoto napisał(a):Adamos88 napisał(a):323F z ramkami na tablice mazda speed. pod ocenarium
Pozdrawiam równieżPóźniej jeszcze do mnie dojechała czerwona MX-3
P.S. Trzeba było podejść
To chyba dziś też sie widzieliśmy
Mev swietniaste xenonki
:):):) pozdrowka a i pozdro dla kierownika 323F BA na blaszkach Łodzkich EL cos tam cos tam widziana pod Mc Donald w Pile....
P.S: 323F BA z przyczepka
o pomste do nieba ehehehehehe
P.S: 323F BA z przyczepka
Nie jedź szybciej niż lata twój Anioł stróż ...
- Od: 30 cze 2008, 21:11
- Auto: Granatowe Kombi :)
V40
nemi napisał(a):Pozdrowienia dla kierowcy i pasażerki Xedosa 6 spotkanego przed Garwolinem i obtrąbionego na Trakcie Brzeskim na wjeździe do Wawy
Xed o numerze SZO **LA (chyba).
HeHe Dziękuje Ci kolego bardzo ... nie dość że jechałeś Skodą
Generalnie pozdrawiam wszystkie przy okazji mazdy te mniej miłe
- Od: 30 kwi 2008, 13:28
- Auto: Mazda Xedos 6 2.0 92'
Chudy_323F napisał(a):Mev swietniaste xenonki
A dziękuję, dziękuję
BTW – Dobrze z tą lalką wyglądałeś

f*ck
Witam kolegę z czerwonej BA ospojlerowanej w Sieradzu, dziś, czyli 15.09 po południu. Jechałem swoja czerwona BA, odzywałeś się do mnie na radiu, bym właczył swiatełka, no niestety miałem awarie świateł i cos mi sie zepsuło CB radio, słyszałemtylko tych w najblizszej odległości.
www.upolkara.pl
- Od: 8 kwi 2007, 22:24
- Auto: Mitsu Grandis, Mazda 5, CRX del Sol
- Od: 21 paź 2006, 10:40
- Auto: 323fBA i PuntoII sporting
Pozdrowienia dla kierownika Zielonej Madzi 626 z klubowymi podkładkami widzianej dzisiaj ok 15-ej na skrzyżowaniu Dąbrowskiego z Kilińskiego.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Od: 23 cze 2008, 20:05
- Auto: Mazda 626 GD '89 1.8
Pozdrowienia dla białej BG na rejestracji NIL (chyba) widzianej w toronto około godziny 18:15 na skrzyzowaniu kościuszki z grudziądzką.
w razie czego mnie nie byles w stanie widziec bo jechałem z kumplem perłowa a6 do mechanika po swojego :–)
w razie czego mnie nie byles w stanie widziec bo jechałem z kumplem perłowa a6 do mechanika po swojego :–)