Świecąca kontrolka spryskiwacza ??? MX-3
Strona 1 z 1
yyy zauwazylem ze czasami jak chamuje to zapala mi sie pomaranczowa kontrolka po lewej stronie deski rozdzielczej na samej gorze:) jak dla mnie to ona przypomina cos na styl spryskiwacza ale to tylko moje takie stwierdzenie a poza tym co mialbo by to wspolnego z chamowaniem??? co to za kontrolka???? oraz powiedzcie mi panowie jak mam wymienic zaroweczke stopu
?? za cholere nie wiem jak mam sie tam dostac???
Ostatnio edytowano 27 mar 2015, 22:05 przez Piotrek_154, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Korekta tematu
Powód: Korekta tematu
- Od: 14 lut 2011, 18:59
No pewnie że płyn do spryskiwaczy , a co to ma wspólnego z hamowaniem ? no bo jak zachamujesz to się chlapie weź zalej do pełna bo przy obecnych warunkach pogodowych tego płynu to idzie mnóstwo
po drugie pytasz o żarówkę stopu z tyłu czy na zestawie wskaźników chcesz wymienić?
po drugie pytasz o żarówkę stopu z tyłu czy na zestawie wskaźników chcesz wymienić?
- Od: 10 wrz 2004, 23:08
- Auto: HONDA ACCORD 2,0 136 PS
kurde mi tez ta kontrolka przypomina spryskiwacz a nie temperature cieczy chlodzacej ale ze nie jestem pewien wiec zwracam sie do was o pomoc
a odnoscie swiatla stop to niemoge wymienic zaroweczki stopu w tylniej lampie
!!!! nie wiem czy od srodka (bagaznik) czy od zwenatrz sie tam trzeba dostac
??

- Od: 14 lut 2011, 18:59
Co do swiatel stopu to musisz wyjac tylna lampe.Odkrecasz plastik w bagazniku.Twoim ocza ukaza sie prawdopodobnie sroby mocujace lampe.Odkrecasz lampe, trzyma sie jeszcze na takim zatrzasku.Musisz podwadzic i lampa wyjdzie.Wtedy juz chyba bedziesz wiedzial co robic.
---------------------------------------
MX-3 V6
RX-7 III

MX-3 V6
RX-7 III
- Od: 7 lip 2004, 16:17
- Auto: Mazda MX-3 1.8 V6 '92
RzedziK napisał(a):OK OK ale daje nikt nieprzekonal mnie co do tej kontolki
To czas sie przekonać hehe
tao jest kontrolka płynu w spryskiwaczach
RzedziK napisał(a): nikt nieprzekonal mnie co do tej kontolki
to jest kontrolka która oznacza że samochód jest bardzo brudny i domaga się mycia

Waluś napisał(a):To czas sie przekonać hehe
to jest kontrolka płynu w spryskiwaczach
w tej rundzie Waluś był najmocniejszym ogniwem

- Od: 14 mar 2004, 04:05
- Auto: astraII-najlepsza bo służbowa
Strona 1 z 1