Świecąca kontrolka spryskiwacza ??? MX-3
Strona 1 z 1
yyy zauwazylem ze czasami jak chamuje to zapala mi sie pomaranczowa kontrolka po lewej stronie deski rozdzielczej na samej gorze:) jak dla mnie to ona przypomina cos na styl spryskiwacza ale to tylko moje takie stwierdzenie a poza tym co mialbo by to wspolnego z chamowaniem??? co to za kontrolka???? oraz powiedzcie mi panowie jak mam wymienic zaroweczke stopu
?? za cholere nie wiem jak mam sie tam dostac???
Ostatnio edytowano 27 mar 2015, 22:05 przez Piotrek_154, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Korekta tematu
Powód: Korekta tematu

- Od: 14 lut 2011, 18:59
No pewnie że płyn do spryskiwaczy , a co to ma wspólnego z hamowaniem ? no bo jak zachamujesz to się chlapie weź zalej do pełna bo przy obecnych warunkach pogodowych tego płynu to idzie mnóstwo
po drugie pytasz o żarówkę stopu z tyłu czy na zestawie wskaźników chcesz wymienić?
po drugie pytasz o żarówkę stopu z tyłu czy na zestawie wskaźników chcesz wymienić?

- Od: 10 wrz 2004, 23:08
- Auto: HONDA ACCORD 2,0 136 PS
kurde mi tez ta kontrolka przypomina spryskiwacz a nie temperature cieczy chlodzacej ale ze nie jestem pewien wiec zwracam sie do was o pomoc
a odnoscie swiatla stop to niemoge wymienic zaroweczki stopu w tylniej lampie
!!!! nie wiem czy od srodka (bagaznik) czy od zwenatrz sie tam trzeba dostac
??
!!!! nie wiem czy od srodka (bagaznik) czy od zwenatrz sie tam trzeba dostac 
- Od: 14 lut 2011, 18:59
Co do swiatel stopu to musisz wyjac tylna lampe.Odkrecasz plastik w bagazniku.Twoim ocza ukaza sie prawdopodobnie sroby mocujace lampe.Odkrecasz lampe, trzyma sie jeszcze na takim zatrzasku.Musisz podwadzic i lampa wyjdzie.Wtedy juz chyba bedziesz wiedzial co robic.
---------------------------------------
MX-3 V6
RX-7 III

MX-3 V6
RX-7 III

- Od: 7 lip 2004, 16:17
- Auto: Mazda MX-3 1.8 V6 '92
RzedziK napisał(a):OK OK ale daje nikt nieprzekonal mnie co do tej kontolki
To czas sie przekonać hehe
tao jest kontrolka płynu w spryskiwaczach
RzedziK napisał(a): nikt nieprzekonal mnie co do tej kontolki
to jest kontrolka która oznacza że samochód jest bardzo brudny i domaga się mycia
Waluś napisał(a):To czas sie przekonać hehe
to jest kontrolka płynu w spryskiwaczach
w tej rundzie Waluś był najmocniejszym ogniwem
!!
- Od: 14 mar 2004, 04:05
- Auto: astraII-najlepsza bo służbowa
Strona 1 z 1