Tak naprawdę nic nigdy nie było popsute. Wina leżała po dolocie Mazdaspeed

zoom zoom!!
www.mazdaspeed.pl
Lucky RX napisał(a):A jaki dolot teraz założyłeś? Standardowy czy coś innego?
Retro napisał(a):...Czy Wasze Rexy na luzie też mają obroty poniżej 1000 ?
Lucky RX napisał(a):Ja mam na wolnych obrotach ponizej 1000 także wszystko masz OK.
Retro napisał(a):To ja już nie będę zakładał nowego tematu tylko zapytam tu
Wczoraj się trochę wygłupialiśmy ReXami i mam jakieś dziwne wrażenie, że coś zepsułem (nie licząc opon ;/). Czy Wasze Rexy na luzie też mają obroty poniżej 1000 ? ;/ Bo mój tak ma a wcześniej wydawało mi się, że zawsze było lekko ponad, ale pewności nie mam –.–
Marco7 napisał(a):
Dalej mam ten Mazdaspeed, tylko że teraz filtr jest pod maską a nie za grillem, jak to producent kazał założyć. Jezdzi super
aybabtu napisał(a):Retro napisał(a):To ja już nie będę zakładał nowego tematu tylko zapytam tu
Wczoraj się trochę wygłupialiśmy ReXami i mam jakieś dziwne wrażenie, że coś zepsułem (nie licząc opon ;/). Czy Wasze Rexy na luzie też mają obroty poniżej 1000 ? ;/ Bo mój tak ma a wcześniej wydawało mi się, że zawsze było lekko ponad, ale pewności nie mam –.–
U mnie na jałowym nagrzany standardowo ok 700obr/min
Marco7 napisał(a):
Dalej mam ten Mazdaspeed, tylko że teraz filtr jest pod maską a nie za grillem, jak to producent kazał założyć. Jezdzi super
Retro napisał(a):Żeby Ci tylko tam coś do rury nie wleciałonp wróbel xD
Apropo tego co pisałem wcześniej, to mnie trochę uspokoiliście ale... dalej mam wrażenie jakby coś było nie tak.
Na jałowym jak stoi to strasznie nierównomiernie chodzi, właśnie jakby miał zaraz zgasnąć.
Opary z wydechu ledwo lecą, z tyłu co chwilke wali większą dawką oparów, czaicie o co mi chodzi ?:P
Jak się stanie przy wydechu to te spaliniki ledwo co wylatują, a co parę sekund leci taka większa bomba ze spalinami, tak jakby się czymś dławił... ?
Retro napisał(a):Miły wiem że jest przeznaczony do takiej jazdy ale dałem mu ostro w gary przy wyjściu z ostatniego "wirażu"
Więcej się z Tobą nie bawie na takiej nawierzchniNie chcesz wiedzieć jak wyglądają moje opony
Retro napisał(a):
Marco a nie wiesz ile takie sprawdzenie na kompie kosztuje ? Chyba nie wiąże się to ze zrobieniem całego przeglądau ?
Przy okazji bym sobie sprawdził inne rzeczy
Mily napisał(a):Retro napisał(a):Miły wiem że jest przeznaczony do takiej jazdy ale dałem mu ostro w gary przy wyjściu z ostatniego "wirażu"
Więcej się z Tobą nie bawie na takiej nawierzchniNie chcesz wiedzieć jak wyglądają moje opony
Wyglądają pewnie tak jak moje....
To, ze miales troche gorszy czas nie powinno Cie zniechecac do kolejnych jazd...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości