Masłońskie – integracja międzyregionalna
Xenocyd napisał(a):juzNiewiele dzieje sie w moim regionie to trzeba jezdzic. Kasiora niebawem zasili wakacyjne konto prezesa
jak ma sie dziac jak ja w domu siedze
- Od: 4 maja 2008, 22:17
- Auto: CC700 --> 323f BA 1.5 16V `95 + LPG BRC --> Honda Accord 1.8 CE7 --> wóz teściowej --> VW Passat B5 1.9 AFN --> Opel VC --> powrót do korzeni??:)
Zapisany... Tym razem niestety sam, bo Ania ma w ten weekend zajęcia i nie chce ich niestety opuścić
Obawiam się, że jej nieobecność może doprowadzić to przedawkowania u mnie alkoholu
Na szczęście to zlot integracyjny i pewnie nie będzie z kim pić...
Wpłatę zrobię jeszcze dzisiaj.

Wpłatę zrobię jeszcze dzisiaj.
loockas napisał(a):Na szczęście to zlot integracyjny i pewnie nie będzie z kim pić...
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
loockas napisał(a):Na szczęście to zlot integracyjny i pewnie nie będzie z kim pić...
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
No nie sadze zeby nas tam moglo zabraknac
. Witamy wszystkich po powrocie z kraju mlekiem i miodem plynacym. Jutro odbieramy Madzie od wujkow Patrycji (garazowali ja przez wakacje) i zobaczymy co tam u naszego malenstwa slychac ;]. Pozdrawiamy.
- Od: 16 paź 2007, 21:38
- Auto: Zardzewiała, ale poczciwa 323F BA Z5
GY 2.0 147KM :))))))))))))))))
Dopisze mnie i Patrycje jak tylko odwiedze kantor bo niestety nie posiadam zlotowek na chwile obecna
. Ojj bedzie sie dzialo. Sporo nas ominelo w wakacje ale juz nie moge sie doczekac zeby sobie odbic z nawiazka
.
- Od: 16 paź 2007, 21:38
- Auto: Zardzewiała, ale poczciwa 323F BA Z5
GY 2.0 147KM :))))))))))))))))
Loczek napisal, ze siebie dopisze...
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
Ile osob sie w ogole przewiduje na ta impreze?
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
Siw-y napisał(a):jak swoim to nie wiem jakie tablice będę miał i nie chcę mieszać
Ale to chyba jeden kit, bo to zlot integracyjny a nie samochodowy. A formularz został taki jaki był na Borsk (brii leń