ado napisał(a):niestety mjalem wypadek i od miesiaca chlopaki musza sobie radzic bezemnie smutny
Hmmm
www.mazdaspeed.pl
ado napisał(a):niestety mjalem wypadek i od miesiaca chlopaki musza sobie radzic bezemnie smutny
Jarun napisał(a):Tam podobno ma nastąpić weryfikacja, czyli albo naprawa albo tylko samo zabezpieczenie antykorozyjne (naprawa w tym serwisie trwa ok. 3 dni!)
kosmic napisał(a):hmmmm... no ale mnie tez interesuje czy ja dalej mam robic przeglądy w ASO mazdy itp ?
bo wogóle nie mamo tym pojecia do kiedy itd ?
ponieważ to moje pierwsze lepsze autko, za te pieniądze i tak młode
ile wogóle jest gwarancji na M6 no i jak wspominałem..... czy musze robic przeglądy w ASO itp ?
czy trzeba, czy warto... i czym moze to ma jakies znaczenie
Jarun napisał(a):Globy! Ciągłość przeglądów ma, ze względu na zabezpieczenie antykorozyjne tylnych nadkoli. W moim przypadku będę miał wykonaną akcję serwisową na zbezpieczenie antykorozyjne nieodpłatnie tylko dlatego, że mam ciąglość w przeglądach w książce serwisowej (o to akurat Deutsche madchen dbała).Taki podobno jest warunek rygorystycznie sprawdzany w polskich ASO (w moim przypadku na Puławskiej w Warszawce). Pozdrawiam
Globy napisał(a):To prawda, miałem na myśli tylko kwestie mechaniczne. Gwarancja na lakier jest dłuższa i wymaga regularnych kontroli w ASO, inaczej nie jest uwzględniana – tak jest w przypadku każdej marki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6