pawlak32 napisał(a): to jeszcze trzaskane, o czym świadczy stan wizualny.
I tu się na szczęście gruuuuubo mylisz auto nie było trzaskane
www.mazdaspeed.pl
pawlak32 napisał(a): to jeszcze trzaskane, o czym świadczy stan wizualny.
BJFast napisał(a):PS. Rozglądałeś się za skrzynia pytajnik Będzie problem ze znalezieniem i jaki koszt pytajnik
Blade napisał(a):Pełna monopolizacja rynku
piwo napisał(a):jak dla mnie bf w wersji 3 drzwiowej jest ladniejszy od bg trzydrzwiowej
BJFast napisał(a):Kiedyś w GT widziałem 323 BF GTX
No była, bo dziś do śniadania czytałem sobie ten artykuł na lepszy apetyt.
Lukasz_zdw napisał(a):Nie wiem w jakim celu kupiliscie ten samochód, ale jeśli z myślą o udziale w wyscigach na 1/4 mili to zanim sobie tym ruszycie delikatnie (oszczedzajac skrzynie) i potem but to zrobicie moze czas na cwiartke jak B3. Co do auta to mnie osobiscie się nie podoba. Nie dosc ze kanciate to jeszcze białe
Są gusta i gusciki kazdemu sie podoba cos innego mi akurat nie. Auto stare widac ze model przedpotopowy. Nie zdziwilbym sie gdyby kupil je sobie dziadekCukierka, ale zeby Cukierki sie cofały w rozwoju to az dziw bierze. Bo tą kase co włozycie w ten sory za określenie złom to moglibyscie dolozyc i kupic GTX w budzie BG bo nie sa takie trogie za 7 – 8 tyś sie kupi i takie cos rozumiem. Ale nie BF
Kazdy użytkownik zmieniajac auto stara sie zrobic krok w przód a wy zrobiliscie trzy w tyl
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości