Śmieszne lub ciekawe zdjęcia/filmy/linki/teksty (bez polityki).
tez to czytalem na tym forum
ale i tak najlepsza jest Dagmara Kaszanka

ale i tak najlepsza jest Dagmara Kaszanka
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Olka napisał(a):Lidl rules

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/DBRz0rSGlTE&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/DBRz0rSGlTE&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Prawie jak wesołe miasteczko
Prawie jak wesołe miasteczko
- Od: 24 sty 2008, 12:55
- Auto: Honda Civic 4G
- Od: 4 sty 2007, 17:31
Troll Bagienny napisał(a):a najlepsze ze sa to drzwi do mazdy MX-5 NA
- Od: 4 sty 2007, 17:31
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/s4XARfDx0TI&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/s4XARfDx0TI&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

SPRZDEAM CZĘŚCI MAZDA 323f 323c FORD PROBE TEL.BEZPOŚREDNIO NA PLAC 602600238
- Od: 1 mar 2007, 21:04
- Auto: TOYOTA AVENSIS
Nie wiem, czy robicie też zakupy w marketach, ale te informacje mogą się przydać. Chcę was ostrzec przed tym, co mi się przydarzyło. Padłem ofiarą przebiegłych oszustek. Zdarzyło mi się to w TESCO, ale mogło i gdzie indziej i komuś innemu. Oszustki działają następująco: Dwie ładne dziewczyny koło 20 przychodzą do waszego samochodu, kiedy ładujecie zakupy do bagażnika. Zaczynają myć szyby a piersi im dosłownie wyskakują z bluzek. Kto by nie popatrzył? Jak im podziękujecie i zaproponujecie pieniądze za wykonaną pracę, odmówią i poproszą, by ich lepiej podrzucić do następnego TESCO. Jeżeli się zgodzicie, obie usiądą na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy się zaczną nawzajem pieścić. Następnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabierze się do robienia laski. W tym czasie druga kradnie wasz portfel.
– Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszły piątek, sobotę, dwa razy w poniedziałek i wczoraj też !
to ja od dzisiaj zaczynam jeździć w ich poszukiwaniu po okolicznych marketach, na wabia zabiorę gruby portfel wypchany pociętymi gazetami i imitacjami kart kredytowych
ps. Artiks, a tą laskę to pożądnie robią z połykiem

ps. Artiks, a tą laskę to pożądnie robią z połykiem

póki co, niczego nie szukam...
- Od: 31 maja 2007, 15:09
- Auto: 626 GF FS 136KM
Kurcze Artiks powiec w jakim markecie to było zaraz tam przyajde do Ciebie
No właśnie bo nie wiem ile zostawić w tym portfelu

Devo_Y napisał(a):a tą laskę to pożądnie robią z połykiem
No właśnie bo nie wiem ile zostawić w tym portfelu

SPRZDEAM CZĘŚCI MAZDA 323f 323c FORD PROBE TEL.BEZPOŚREDNIO NA PLAC 602600238
- Od: 1 mar 2007, 21:04
- Auto: TOYOTA AVENSIS
No właśnie. Wkręcili czy też nie ale wiecie co mnie zastanawia?
Zastanawia mnie co się po*****liło w tym społeczeństwie że krzywda drugiego człowieka śmieszy.
Ja nie widzę w tym nic śmiesznego, mało tego – gość był o krok od zostania kaleką do końca życia.
No dobrze, mnie w pierwszej chwili też odruchowo japa się rozdziawiła ale już po chwili, gdy zobaczyłem jak gość próbuje wstać, iść i tak dalej – zrobiło mi się głupio.
Ciekaw jestem komu z Was byłoby na miejscu tego gościa do śmiechu?
No właśnie.
Zastanawia mnie co się po*****liło w tym społeczeństwie że krzywda drugiego człowieka śmieszy.
Ja nie widzę w tym nic śmiesznego, mało tego – gość był o krok od zostania kaleką do końca życia.
No dobrze, mnie w pierwszej chwili też odruchowo japa się rozdziawiła ale już po chwili, gdy zobaczyłem jak gość próbuje wstać, iść i tak dalej – zrobiło mi się głupio.
Ciekaw jestem komu z Was byłoby na miejscu tego gościa do śmiechu?
No właśnie.