Praca Praca Praca (nawet w weekend)
Japan Drift Attack! – rezerwacja hotelu na 2. stronie
Miałem być. Miałem
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
no u mnie sprawa wygląda tak, że najprawdopodobniej będę musiał być na firmowej imprezie, i pewnie nie dotrę niestety :/ chyba że uda mi się w niedzielę wyrwać na kilka chwil.
Kuuur... 14.09 na 12:00 wsadzili mi egzamin... w sobotę prawdopodobnie jakieś zaliczenia – do czwartku sie ma wyjasnic. Jezeli zostanie tylko na tej niedzieli, to mysle, ze jakos sie zjawie w piatek i w niedziele wyrwe sie na 3 godziny do katowic. Jak jednak sobote tez mi dowalą, to raczej wtedy to nie bedzie mialo sensu
Ehhh... uwielbiam jak rozpiska jest uaktualniana na 4 dni przed wyznaczonym terminem
Ehhh... uwielbiam jak rozpiska jest uaktualniana na 4 dni przed wyznaczonym terminem

Zrobił się sajgon z hotelami – wszystkie tanie są zajęte w tym terminie (pewnie multum ludzi będzie na Japan Attack).
Sugeruję przedzownić do tego hotelu i dokonać rezerwacji osobiście (bo nie wiem kto na ile dni chce...):
http://www.haga.pl/hotel.html
Sugeruję przedzownić do tego hotelu i dokonać rezerwacji osobiście (bo nie wiem kto na ile dni chce...):
http://www.haga.pl/hotel.html
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
A że tak sie zapytam moze ustalimy jakis termin i miejsce spotkania?? Jesli oczywiscie wpadamy tam calym stadkiem
Mozna by w piatek wieczorkeim albo w sobote nad jakas woda sie pointegrowac troszke
Jakies propozycje co, kiedy i jak??
Jakies propozycje co, kiedy i jak??
...
- Od: 4 maja 2008, 22:17
- Auto: CC700 --> 323f BA 1.5 16V `95 + LPG BRC --> Honda Accord 1.8 CE7 --> wóz teściowej --> VW Passat B5 1.9 AFN --> Opel VC --> powrót do korzeni??:)
Gapcio napisał(a):tak mysle czy sie integrowac z wami nad ta woda bo pozniej zbytnio nie bede mial jak do domu wrocic![]()
spoko spoko jakos Cie zaciagniemy
- Od: 4 maja 2008, 22:17
- Auto: CC700 --> 323f BA 1.5 16V `95 + LPG BRC --> Honda Accord 1.8 CE7 --> wóz teściowej --> VW Passat B5 1.9 AFN --> Opel VC --> powrót do korzeni??:)
misiek85 napisał(a):A że tak sie zapytam moze ustalimy jakis termin i miejsce spotkania?? Jesli oczywiscie wpadamy tam calym stadkiem język
No właśnie może by tak coś ustalić i czy wszyscy nocujemy w tym hotelu co polecił brii??
- Od: 23 mar 2007, 00:34
- Auto: MPV LW 2,5v6
626 GE 1,8
Ludzie uderząjący na do mnie upraszam o zabranie piwa/innych napojów i czegoś do żarcia typu kiełbaski na grilla oraz czegoś na śniadanie 
Trusted computing – Yes or No?