kazo napisał(a):...z tadkiem pokazalismy na co stac klub mazdy...
kazo napisał(a):Pozdro Tadek
To Was jest dwóch
Bracia Tadkowie

www.mazdaspeed.pl
mX-MEN napisał(a):Bracia Tadkowie
kazo napisał(a):No chlopaki szkoda ze z wami kontaktu nie bylo z tadkiem pokazalismy na co stac klub mazdy BMW wymieklo przy nas i audi tez a nawet calibra tak im pokazalismy jest duzo filmow z tego mini spotu na parkingu luczniczka szkoda ze was nie bylonastepym razem musimy sie wszysycy spotkac i im pokazac
Pozdro Tadek
Piotruś napisał(a):Ale jak BMW a nawet Calibry wymiękały, to ja piernicze, to musiał być pokaz!
mX-MEN napisał(a):Polecam lekturę postów kolegi![]()
Myślałem, że mnie na forum już nic nie zdziwi, a jednak wymiękłem
kazo napisał(a):2 mazdy byly moj i kumpla czyli tadka a bawilismy sie pieknie bo bmw driftowlao a jka my wkroczylismy mazdami to przetslai i filmowali nas
Siwus7 napisał(a):Wczoraj przed pracą kolo godzinki 13ej byłem na łucznicce poglądac autka, między innymi spotkałem znajomą mx-5, ale właściciela nie mogłem się doszukac, chyba, że wyskoczył na kebaba![]()
kazo napisał(a):...a od koniec zlotu pokazalo
Olka napisał(a):tak btw Five dobrze było Cię znów zobaczyć... po dobrych 9 latach
Piotruś napisał(a):długich piór?
Olka napisał(a):Piotruś napisał(a):długich piór?
hmmm a wiesz, że nie pamiętam... ale spooooko przeszukam archiwum i wynajdę stare foty
Piotruś napisał(a):Olcia – dawaj stare foty
mX-MEN napisał(a):Polecam lekturę postów kolegi
kazo napisał(a):z tadkiem pokazalismy na co stac klub mazdy
mX-MEN napisał(a):Five, Piotruś, mam wrażenie, że na Waszym podwórku dzieje sie coś o czym nie wiecie...
piotr_szp napisał(a):Zapodajcie filmik?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd