Czy Mazda 323F BA nie ma może centralnego pneumatycznego? Czy ma elektryczny? Nie widziałem tam takich typowych siłowników jak na allegro sprzedają do drzwi.
Warto coś takiego:

www.mazdaspeed.pl
Dutch napisał(a):Postanowilem zajechac do mazdy w Lublinie i dowiedzieć sie jaki alarm montują i polecają. Otóż jest to PROXIMA BP – cena 1200zł...no więc jak dla mnie to dużo a znalazłem na sieci info że alarm ten kosztuje 250zł!?
Wiecie coś więcej na temat tego alarmu?
kosmic napisał(a):ze musze do siebie załozyc alarm (AC wymaga)
Pantas napisał(a):to teraz jak kupię alarm z centralnym zamkiem na pilota, to będzie wszystko grało?
magicadm napisał(a):Po pierwsze to musi być na liście alarmów uznawanych przez TU
Po drugie masz immo fabryczne – dla aut o wartości do 50 tys jedno zabezpieczenie wystarczy
Pantas napisał(a):Można gdzieś dokupić krańcówki? A jak te krańcówki są zepsute czyt. te do zamka drzwi to mogę kupić po prostu siłowniki master lewy i prawy?
zdzich44 napisał(a):magicadm napisał(a):Po pierwsze to musi być na liście alarmów uznawanych przez TU
Po drugie masz immo fabryczne – dla aut o wartości do 50 tys jedno zabezpieczenie wystarczy
Jeno, że M6 diesel 2004 od wersji Exclusive wzwyż jest przez TU wyceniana powyżej 50k PLN
kosmic napisał(a):co macie
kosmic napisał(a):co polecacie
kosmic napisał(a):nie chciałbym zamontować sobie jakiesgoś badziewia
kosmic napisał(a):i wogóle to czy oni nic nie popsują w aucie, podczas montażu
Pantas napisał(a):Do domykania szyb potrzebujesz dodatkowego modułu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Moderatorzy Opinie i Poradniki