![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Masłońskie – integracja międzyregionalna
Jako początkujący mazdowicz chciałbym się przyłaczyć do szacownego grona, tym bardziej że zlot odbywa się w miejscowosci gdzie mam dziadków. Będę więc ale nie trzeba rezerwować dla mnie noclegu, bo prześpię się u rodziny.
-
Tadzinek
Ja sie z moja druga polowka pisze na 100% 
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
sasiadxp napisał(a):Jaki jest koszt od głowy?
W pierwszym poście napisałem: 45zł od głowy za noc
Miejsca są nie dam rady dać zapisów przed niedzielą – będą w niedzielę
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Witam,
Jeśli czas pozwoli to chetnie rozpoczne droge do stania sie klubowiczem mazdzinego klubu:) Czy jesli dam znac po 15 wrzesnia to bedzie jakis problem z zakwaterowaniem? ewentualnie jakis namiocik?
pozdrawiam
Jeśli czas pozwoli to chetnie rozpoczne droge do stania sie klubowiczem mazdzinego klubu:) Czy jesli dam znac po 15 wrzesnia to bedzie jakis problem z zakwaterowaniem? ewentualnie jakis namiocik?
pozdrawiam
- Od: 30 gru 2007, 02:36
- Auto: teraz 2oo –> SV650N ;]
AgaLew napisał(a):Tadzinek napisał(a):prześpię się u rodziny.
To się z nami nie pointegrujesz
-
Tadzinek
Tadzinek – trochę głupio płacić za wstęp na ośrodek a potem iść nocować gdzieś indziej 
no jak ma mnie nie być jak będę of kors
w sumie to nawet razy 2.... albo razy 3 jak kejtra mogę wziąść ze sobą (brii dowiedz się proszę w ośrodku czy z psem mogę przyjechać)
ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
Winetou napisał(a):brii dowiedz się proszę w ośrodku czy z psem mogę przyjechać)
z tego co wiem to nie respektują żadnycxh zwierząt bo chcialiśmy tam na urlop jechać z naszym Yorkiem i niestety właściciel poinformował nas że nie moża.
Więc lipka
www.BBTel.pl
Nie mówię jeszcze, że nie – pogadam – może się dogadam
Po ostatnim razie mamy dobrą opinię u niego i myślę, że tak pozostanie
Po ostatnim razie mamy dobrą opinię u niego i myślę, że tak pozostanie
ehmmm... ja cem się pointegrować
piszę się na ten wyjazd
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20