dzienx i pozdrowienia dla obecnych i nieobecnych. w przyszłym tygodniu mnie nie będzie, bo jadę w rodzinne strony na trochę, więc pewnie i tym razem grill mnie ominie. bawcie się dobrze we wtorek
ZOOM ZOOM W ich sercach-motocykl rozpala ognisko miłości i choć los czasem nie oszczędza, a życie nie zna litości, oni pozostaną wierni swej miłości do samego końca i będą wciąż gnać przed siebie drogą pełną słońca
miałem nadzieję że do was wpadnę na spocika ale niestety będę w w-wie dopiero w środę rano . Mam pytanie czy czekają mnie jakieś niespodzianki na drodze chodzi mi o wjazd z ożarowa do powstańców śląskich.
pozdrawiam
CHOPAK BEDZIE Franio już jest Xed [sprzedany] G-tech 8,17- 8,36 ;]
A jest ktoś kto browar bedzie sączył? bo nie wiem czy busem sie wybrac? Żona na szkolenie jedzie, teściowa z dzieckiem siedzi, wiec ja moge strzelić sobie...
Yarick, Od Ożarowa do Powstańców nie ma aktualnie żadnych wykopek. Spodziewaj sie tylko dużych korków – właśnie do Powstańców, potem jest luźniej. Nie wiem czy nie łatwiej byloby Ci wbić się na DW580 (Sochaczew-Wawa) i wjechać Górczewską. Chyba powinny być mniejsze korki...
po prostu korozyjka rzuciła mi się na tylne zawieszenie i je próbuje zjeść, ale żeby tuleje gumowe jeść to już przesada niestety, auto wiekowe i do czasu kiedy wszystko sam nie przejrzę/zrobię to może płatać figle, no i spłatało.
jak nikt nie przygarnie mnie to pogłaszcze po główce i poproszę moja mazdeczkę by mnie do was zawiozła.