seba323f napisał(a):I tak go nie widać za kołem język
jemu chodzi ze farba powoduje ze Ci ten wężyk sparcieje...
www.mazdaspeed.pl
seba323f napisał(a):I tak go nie widać za kołem język
Palkerson napisał(a):seba323f napisał(a):I tak go nie widać za kołem język
jemu chodzi ze farba powoduje ze Ci ten wężyk sparcieje...
Vein napisał(a):Yyyy nie język Chodziło mi po co to malować
Palkerson napisał(a):jemu chodzi ze farba powoduje ze Ci ten wężyk sparcieje...
Vein napisał(a):Ale jego węzyk i niech sobie robi z nim co chce.
seba323f napisał(a):Nie dygaj nie sparcieje szybko język
Bio napisał(a):czemu nie kupicie porządnych zacisków tyllo trzepiecie sprayem po nich? do bani to wygląda na żywo szczerze mówiąc... nie wiem co ludzie w tym widzą...
czarne i brudne zaciski.
_mario_ napisał(a):Powiedz mi czym wyczyściłeś tarcze ?
_mario_ napisał(a):Ty mój MOMO bracie
darekk86 napisał(a):Bio napisał(a):czemu nie kupicie porządnych zacisków tyllo trzepiecie sprayem po nich? do bani to wygląda na żywo szczerze mówiąc... nie wiem co ludzie w tym widzą...
A widzisz jakis sens w kupnie zaciskow za np. 2-3 tys zl do samochodu ktory jest warty powiedzmy 6tys zl? Zwlaszcza jak seryjne hamulce spokojnie wystarczaja wlascicielowi.
Ja wiem ze duzo lepszym rozwiazaniem jest zmiana zaciskow na 6 tloczkowe, ale Torxy na przod kosztuja... 6,5tys zl za same zaciski. Znajomy je zaklada do BMW M3 w ktorej jest 380KM, ale do mazdy szczegolnie z fabrycznym silnikiem nie widze zadnego sensu takiego inwestowania w hamulce.
A lakier czerwony jest dobry bo jest dobry i taniNo i ladnie to wyglada, lepiej niz fabryczne czarne i brudne zaciski.
Bio napisał(a):czemu nie kupicie porządnych zacisków tyllo trzepiecie sprayem po nich? do bani to wygląda na żywo szczerze mówiąc... nie wiem co ludzie w tym widzą...
Bio napisał(a):no ok... ale jak chce się malować, to niech się to robi dobrze, czyli się rozbierze zaciski...
a o za tym – nikt Ci nie każe kupować zacisków za tyle... są tańsze...
kamilgt napisał(a):Lepsze ładne aluski i pomalowane zaciski niż zardzewiałe zaciski i kołpaczki. Poważnie.
Bio napisał(a):u mnie akurat felgi to najmniejszy problem i ostatnia rzecz na liście to-do jedni wolą mieć trupa na fajnych felgach (nie mówię o tobie seba)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości