brii napisał(a):Garaż to baaaardzo przydatny budynek usmiech
to prawda, brakuje mi tego w stolicy.
jak jestem u rodziców na to tam mam w miarę duży garaż z kanałem i prawie wszystkie potrzebne narzędzia
www.mazdaspeed.pl
brii napisał(a):Garaż to baaaardzo przydatny budynek usmiech
brii napisał(a):Ja mam w planach zbudować kiedy duży garaż z miejscem na narzędzia, dwa samochody (miejsca takie żeby dało się swobodnie objeść samochód z otworzonymi wszystkimi drzwiami) i dwie kanapy
Oczywiście ogrzewany
Ale jeśli odkręcasz koło pasowe po prostu, bo chcesz je na przykład je wymienić, a przeskoczy rozrząd to nic ci nie da jego bezkolizyjność bo będziesz musiał bez potrzeby rozbierać silnik..
Pisze tak dlatego, że sam to zrobiłem i mi przeskoczył ( w dieslu ) i nie muszę mówić jakie były tego skutki..
brii napisał(a):Przy okazji – znaczek V6 DOHC 24... jest w kiepskiej kondycji – planuję go zerwać. Dobrze to bedzie wyglądać bez niego?
xXx napisał(a):więc rozrząd nie przeskoczy na 99% z tego powodu.
brii napisał(a):Mam nadzieję, że jak skończę to współczynnik lansu nieco wzrośnie
Sokool napisał(a):Jeśli chcesz osiągnąć wyżyny lansu to:
ASO, numer części K805-13-309A
xXx napisał(a):No proszę, ciekawe jaka cena za znaczek, brii zorientuj się
Mev napisał(a):Naklej u siebie – zawsze to ciut wyższy współczynnik lanssu na mieście jak ktoś się nie zna
xXx napisał(a):Co innego jakiś tam diesel...
Bezkolizyjność silnika polega na tym, że w przypadku opuszczonych zaworów możesz sobie swobodnie obracać wałem ile Ci się tylko podoba...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości