WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
No nie wiem. w knajpie nie ma tak dużego stolika. porozbijamy się na grupki mniejsze lub większe. Pogoda ma być całkiem dobra więc optowałbym za czymś bardziej podobnym do parkingu 
Jestem magiem posługuję się fragiem 
- Od: 6 sty 2008, 15:58
- Auto: 323f BA BP '95 –> Dupowóz Grandtour 2,2 klekot
No to jak ma być dobra pogoda to ponownie grillek proponuje na Młocinach, chyba że ktoś ma ciekawe jakieś inne miejsce.
A w sumie przyszło mi do głowy cos takiego:
http://mapa.szukacz.pl/?&n=494442&e=640 ... &t=WYBRANY
Tu tez jest parking i miejsce na grilla. Trafić jest w miare łatwo (z Toruńskiej w stone Kurdefora na wiadukt i prawie na miejscu).
Co o tym myslicie??
A w sumie przyszło mi do głowy cos takiego:
Tu tez jest parking i miejsce na grilla. Trafić jest w miare łatwo (z Toruńskiej w stone Kurdefora na wiadukt i prawie na miejscu).
Co o tym myslicie??
Ostatnio edytowano 18 sie 2008, 16:14 przez Giero, łącznie edytowano 2 razy
Sprzedam felgę alu pięcioramienną rozstaw 4x100 http://img195.imageshack.us/i/img4118a.jpg
- Od: 26 cze 2007, 11:37
- Auto: S40 T4
Dzień Dobry Cześć i czołem , pytacie skąd sie wziąłem...
Dobra, przejdźmy do rzeczy... na początek proponuje zrobić juz słynną listę obecności P. PLaster'ka
Jutro gdy lista będzie gotowa wybierzmy miejsce... to tez juz rutyna ze we wtorek miejsce jest ustalane...
myślę że tak będzie cały czas ze względów pogodowych. Osobiście jestem za Grillem jak i pubem gdzieś tam na Polach... 
Dobra, przejdźmy do rzeczy... na początek proponuje zrobić juz słynną listę obecności P. PLaster'ka

Jutro gdy lista będzie gotowa wybierzmy miejsce... to tez juz rutyna ze we wtorek miejsce jest ustalane...
Siw-y napisał(a):Slaw9 dałeś moją mapkę Młocin
Hehe rzeczywiście. już poprawiłem. W razie czego podaje link jeścio raz
To jest na obrzeżach Lasku Bródnowskiego. PLaster sie może coś wypowie o tym miejscu, powinien znać tą okolice.
Sprzedam felgę alu pięcioramienną rozstaw 4x100 http://img195.imageshack.us/i/img4118a.jpg
Slaw9 napisał(a):Siw-y napisał(a):Slaw9 dałeś moją mapkę Młocin
Hehe rzeczywiście. już poprawiłem. W razie czego podaje link jeścio raz
To jest na obrzeżach Lasku Bródnowskiego. PLaster sie może coś wypowie o tym miejscu, powinien znać tą okolice.
Że mieszkam na brudnie to nie znaczy że je znam,ale zawsze mogę podjęciac i ocenić miejscowke,jak wrócę z pracy.
Jak wrócę,na razie siedzę na przystanku i już 2autobus nie przyjechał,albo go przegapiłem siedząc na forum.
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
witam wszystkich po powrocie z podróży wafka-ordzonikidze (Krym)-wafka, wracam wczoraj, a tu w wafce zimno jak w jesień
cholera, 10 dni człowieka nie ma tylko, a wy tyle stron nastukaliście i do tego jeszcze foty z poprzedniego spota, gdzie był grill i tyle luda... aż żałuję, że mnie nie było
przynajmniej człowiek miałby szansę się najeść, a nie jak tam gdzie pojechał
jeśli chodzi o pytanie malutkiej co do pól mokotowskich to jestem za, chociaż czuję w gnatach, że mój głos mniejszości na nic się przyda i spot będzie gdzie indziej
tak czy inaczej do zobaczenia się z państwem jutro na spocie, gdziekolwiek ma być
ps. w drodze na krym na jednej z szos zach-płd ukrainy spotkałem bartezma, naszego kolegę ze szczecina, który pędził swoją efką bj w tym samym kierunku, jakież było moje zaskoczenie widząc klubowe podkładki jakieś 1200 km na płd-wsch od wafki, jednak maździaży naszych można wszędzie spotkać![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
cholera, 10 dni człowieka nie ma tylko, a wy tyle stron nastukaliście i do tego jeszcze foty z poprzedniego spota, gdzie był grill i tyle luda... aż żałuję, że mnie nie było
jeśli chodzi o pytanie malutkiej co do pól mokotowskich to jestem za, chociaż czuję w gnatach, że mój głos mniejszości na nic się przyda i spot będzie gdzie indziej
tak czy inaczej do zobaczenia się z państwem jutro na spocie, gdziekolwiek ma być
ps. w drodze na krym na jednej z szos zach-płd ukrainy spotkałem bartezma, naszego kolegę ze szczecina, który pędził swoją efką bj w tym samym kierunku, jakież było moje zaskoczenie widząc klubowe podkładki jakieś 1200 km na płd-wsch od wafki, jednak maździaży naszych można wszędzie spotkać
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
póki co, niczego nie szukam...
- Od: 31 maja 2007, 15:09
- Auto: 626 GF FS 136KM
malutka napisał(a):no dobra...nie lubię tego, ale wrzucam ankietę
dobry pomysł
wiecie co, może ja faktycznie dziś podjadę tam (tylko coś przekąszę) i obadam sytuację
jedzie ktoś ze mną??
-
www.czelej.net
CR '08 LF 107KW
Slaw9 napisał(a):moze sie spotkamy
ja za jakieś pół godziny wyjeżdżam, więc może...
-
www.czelej.net
CR '08 LF 107KW
ja bym pojechala gdyby ktos mnie telefonicznie zapytał bo byłam na miescie ... ja osobiscie jestem przeciwna Laskowi Bródnowskiemu z racji tego ze kreca sie po nim nie fajne typki .. i wieczorkiem moze byc niebezpiecznie .. oczywiscie jesli mowimy o tym samym Lasku-Parku
- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
Zaraz pewnie wyrazi swoją opinie bo właśnie wróciliśmy z Lasku. LULU prawdopodobnie pomyliłaś park z Laskiem . Czasami jeżdżę do lasku po 23 i nic sie nie dzieje. Generalnie miejsce jest fajne tylko dojazd jest słaby, bo trzeba po ścieżce rowerowej przejechać ok 10 metrów. Jak padnie decyzja na lasek to wrzucę mapke dojazdu w miare dokładną.
Ostatnio edytowano 18 sie 2008, 21:42 przez Giero, łącznie edytowano 1 raz
Już jestem.
A więc tak, jak mówi Slaw9.Ogólnie nie jest tragedia, ale trzeba przejechać troszkę po chodniku i dalej troszkę utwardzoną drogą, a troszkę nie. Jedynie Arczi może mięć troszkę problemu, bo inni raczej powinni przejść bez problemu. Bynajmniej ja swoją pseudo sportową limuzyną na szczudłach przechodzę bez problemu. Wyjazd albo tą samą drogą, albo w stronę ch targówek i tam przez 10cm'owy krawężnik. Tyle jeśli chodzi o drogę.
Natomiast jeśli chodzi o miejscówkę, to raczej dałoby się posiedzieć. Można zostawić auta na pseudo parkingu (co nie radzę) i dalej przejść się piechotką, albo podjechać kilkanaście metrów po maleńkich wertepach i zaparkować tuż przy domku przy którym rozpaliłoby się grilla. Warunki są względne, poza kilkoma śmieciami po poprzednich gościach.
Reasumując ja bym zaryzykował, ale nie obiecuję gruszek na wierzbie. Z drugiej strony wypad do knajpy na pola też jest ciekawą propozycją, lecz wydaje mi się, że puki jest jeszcze pogoda plenerowa to dlaczego by nie skorzystać – bar zostawmy sobie na deszczowe dni lub późną jesień/zimę.
A więc tak, jak mówi Slaw9.Ogólnie nie jest tragedia, ale trzeba przejechać troszkę po chodniku i dalej troszkę utwardzoną drogą, a troszkę nie. Jedynie Arczi może mięć troszkę problemu, bo inni raczej powinni przejść bez problemu. Bynajmniej ja swoją pseudo sportową limuzyną na szczudłach przechodzę bez problemu. Wyjazd albo tą samą drogą, albo w stronę ch targówek i tam przez 10cm'owy krawężnik. Tyle jeśli chodzi o drogę.
Natomiast jeśli chodzi o miejscówkę, to raczej dałoby się posiedzieć. Można zostawić auta na pseudo parkingu (co nie radzę) i dalej przejść się piechotką, albo podjechać kilkanaście metrów po maleńkich wertepach i zaparkować tuż przy domku przy którym rozpaliłoby się grilla. Warunki są względne, poza kilkoma śmieciami po poprzednich gościach.
Reasumując ja bym zaryzykował, ale nie obiecuję gruszek na wierzbie. Z drugiej strony wypad do knajpy na pola też jest ciekawą propozycją, lecz wydaje mi się, że puki jest jeszcze pogoda plenerowa to dlaczego by nie skorzystać – bar zostawmy sobie na deszczowe dni lub późną jesień/zimę.
-
www.czelej.net
CR '08 LF 107KW
Siw-y napisał(a):to żeś mnie pocieszył
Siw-y, przepraszam!!
zapomniałem, że ty jeździsz teraz wozem drabiniastym

-
www.czelej.net