Wyciek wody w kabinie – odprowadzenie wody z klimy
Dobra przepraszam mialem tysiac mysli na sekunde i nie przelalem tego nalezycie, przepraszam. Wiec inaczej, woda zbierała sie w ruruce dosc grubej gumowej ktora to odprowadza wode z klimy gdzies na zewnatrz, ta rurka leci chyba (teraz juz kurde nie pamietam dokladnie, a auta nie mam u siebie) ale za plastikami od strony pasazera, w tunelu sa plastiki, wiem ze aby tam wlozyc reke musialem wyciagnac chyba kolki plastikowe ale nie w trym rzecz tam jest gruba rurka, ta rurka wypadla mi z plasstkikowego łaczenia, takiej białej zebatej łączki ktora to łączyła te rurke z inna i z tamtad wlasnie wyciekala woda na wyciszenie po stronie pasazera, chyba tyle co pamietam, jeszcze raz przepraszam za zamieszanie ale chcialem tyle ze juz to słabo pamietam, ale wiem napewno ze woda przestała definitywnie ciec, wiec chyba to było to.
Wielka miłośc, wielkie marzenie i piękna sama w sobie – Mazda 6.
Mariusz poradziłes juz sobie z tym problemem?
własnie dostałem tel od brata.... pojechał nad morze i ma jeziorko pod nogami pasażera
(przod i tyl) oprócz tego własnie zaczyna mu szwankować sam rozrusznik
a sprzeglo chodzi jeszcze ciezej
(to bilans z ostatniego tygodnia.. załamka... przelot 40tys.km i takie problemy..ehh) aaa tak w ogole to dalej mam wymieniac?
Pozdrawiam (chyba jedyny NIEzafascynowany szóstka) Riki.

Pozdrawiam (chyba jedyny NIEzafascynowany szóstka) Riki.
Chyba takRiki napisał(a):(chyba jedyny NIEzafascynowany szóstka

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Jaksa napisał(a):Chyba tak
Jaksa napisał(a):ja obecnie napalilem sie na M6 MPS
cóż... w końcu to turbobenzyna więc moment i tak ma dość nisko

Jaksa napisał(a):ja obecnie napalilem sie na M6 MPS
ja tez popadlem w ta chorobe

-
Gość
Riki napisał(a):chyba małe OT robimy
jak najbardziej
Riki napisał(a):pavlos wybrałbym generację GH
nie, jakos nie gustuje w GH. Natomist GG bardzo mi sie podoba. Kazdy ma swoje zdanie i trzeba je uszanowac.
-
Gość
pavlos napisał(a):Kazdy ma swoje zdanie i trzeba je uszanowac.
oczywiście
pavlos napisał(a):jakos nie gustuje w GH
Osobiście uważam, że za tę cenę auto jest świetne
Ładne auto ale nowego nie kupię ( trzeba poczekac ) wydać tyle na samochód jest troche chore ( w moim przypadku to tylko dupowózpavlos napisał(a):jakos nie gustuje w GH

Wiec kupujRiki napisał(a):Osobiście uważam, że za tę cenę auto jest świetne
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Jaksa napisał(a):Ładne auto ale nowego nie kupię
ja tez,takiego 2 latka to tak,takze na nowa M6 trzeba jeszcze poczekac.
jak dla mnie bez porownania ladniejszym,chodz przyznam ze widzialem pare sztuk GH ktore naprawde wygladaly interesujaco.Jaksa napisał(a):GG tez jest [tiiit] samochodem ( nawet chyba mimo wszystko ładniejszym )
-
Gość
Jaksa napisał(a):wydać tyle na samochód jest troche chore
jest w tym dużo prawdy
Jaksa napisał(a):GG tez jest [tiiit] samochodem ( nawet chyba mimo wszystko ładniejszym )
czy ładniejszym?
Jaksa napisał(a):Wiec kupuj
uuu.. trzeba troche poczekać.... na pierwszy lifting także

P.S
Koniec OT

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
No dobra a ktoś coś wykrył w sprawie tego wycieku konkretnego? Bo ja niestety tradycyjnie po Grzyby zaraziłem się kolejną bolączką – w sobotę podczas powrotu zaczęło mojej żonie kapać na nogę i tak kilka papierowych ręczników złożonych wielokrotnie zeszło. Czy jest to coś do zrobienia czy nie?
Madzia i Misiek to zgrana para.
- Od: 27 maja 2007, 16:03
- Auto: Mazda 6 diesel kombi
Dortann napisał(a):No dobra a ktoś coś wykrył w sprawie tego wycieku konkretnego?
Zamierzam jutro tam zanurkować (a może i dzisiaj się uda) i popatrzeć w te okolice o których pisał Wojo.
Dortann napisał(a):tradycyjnie po Grzyby zaraziłem się

No niestety. Z rolką alternatora jak zajechałem do Jaksy to on mi mówi, że Mariusz –Grzyby właśnie ma to samo, a teraz jeszcze to
Weź no już przestań
Ostatnio edytowano 18 sie 2008, 14:45 przez Dortann, łącznie edytowano 1 raz
Jeszcze się podzielę "radosną" nowiną. Dzwoniłem do AZ auto – uszczelnienie parownika klimatyzacji, 2 dni roboty, 1515 zł
Na razie mnie nie stać. Może z czasem Jarek się nauczy to robić.
KUR**A, że tak sobie powiem a modów proszę o wyrozumiałość.
Na razie mnie nie stać. Może z czasem Jarek się nauczy to robić.
KUR**A, że tak sobie powiem a modów proszę o wyrozumiałość.
Tu nie chodzi o naukę , chodzi o czas naprawy ( 2 dni ) na obecną chwilę nie jest to mozliwe bo inni klienci mnie powieszą – jutro porozmawiamy jeszcze ....Dortann napisał(a):Może z czasem Jarek się nauczy to robić.
u mnie kapało tu:
trzeba włożyć głowę pod pasażera, po odkręceniu dwóch wkrętów widocznych w pobliżu strzałki i rozchyleniu górnej i dolnej połówki tunelu (widoczny kołnierz) pociekła woda. To podobno fabryczna nieszczelność ale pewności nie ma...
(zdjęcie z
aukcji wzięte bez pytania)

trzeba włożyć głowę pod pasażera, po odkręceniu dwóch wkrętów widocznych w pobliżu strzałki i rozchyleniu górnej i dolnej połówki tunelu (widoczny kołnierz) pociekła woda. To podobno fabryczna nieszczelność ale pewności nie ma...
(zdjęcie z

- Od: 6 mar 2007, 08:18
- Auto: Mazda 6 kombi 2.0 ON, 136 PS