pamietasz gadalismy troche o tym co i jak
sam mi mówiłes że przez filtr tzw grzybek ( bo ma cienką gabke) i tak sie przedostaną brudy itd. Że jego wyrób pozostawia wiele do zyczenia i z tym sie chyba zgodzisz...
www.mazdaspeed.pl
lukaszek323f napisał(a):sam mi mówiłes że przez filtr tzw grzybek ( bo ma cienką gabke)
lukaszek323f napisał(a):sam mi mówiłes że przez filtr tzw grzybek ( bo ma cienką gabke) i tak sie przedostaną brudy itd.
Lukano napisał(a):Może się dostać więcej od seryjnego
Tuning optyczny – Mazda 323F BG
Są samochody, którym filtr faktycznie doda życia a innym nic nie da.
Filtr stożkowy ma większą przepustowość powietrza i w niektórych samochodach właśnie fabryczny filtr jest 'wąskim gardłem', więc zmiany będą odczuwalne.
W innych samochodach 'wąskim gardłem' jest, na przykład kolektor dolotowy i zmiana filtra nic nie da, bo nie w tym tkwi problem.
W trzeciej grupie samochodów jest już fabrycznie dobry filtr i dobrze skonstruowany kolektor, więc czy z filtrem czy bez to jest taka sama przepustowość.
Tak więc, teoretycznie, masz 33% szans, że filtr coś pozytywnego da.
jeszcze diody kup będzie frajda ze swiecenia zeby
Radek89 napisał(a):wiesz no nie wiem jak dla mnie to twoja madzia deczko zalatuje wiochą , no ale ja o gustach nie dyskutuje
Radek89 napisał(a):chłopie postarałbyś się i napisał przynajmniej jedno słowo od siebie ( wszystko to co napisałeś jest zywcem skopiowane ze znanego mi tekstu. Więc wnioskuje że na temat pracy silnika wiesz tyle co moja babcia
Fiveopac napisał(a):Jak masz takie bezsensowne porady dawac to lepiej wogule nie pisz. Nic nie wiesz o temacie
przynajmniej ja mam alu felgi a nie " Kałpaki łoł "
Fiveopac napisał:
Jak masz takie bezsensowne porady dawac to lepiej wogule nie pisz. Nic nie wiesz o temacie
te słowa do ciebie skierował Fiveopac oczko
Radek89 napisał(a):oki w tej kwestii już się nie wypowiadam , bo szkoda zaśmiecać takji fajny temat spoko pałkersonowi bo dobry z niego chłop i nikogo bezpodstawnie nie jedzie :d
Radek89 napisał(a):szkoda zaśmiecać takji fajny temat
Radek89 napisał(a):spoko pałkersonowi bo dobry z niego chłop i nikogo bezpodstawnie nie jedzie :d
Radek89 napisał(a):wiesz no nie wiem jak dla mnie to twoja madzia deczko zalatuje wiochą , no ale ja o gustach nie dyskutuje
Radek89 napisał(a):a co to Fiveopac jest jakims góru
Radek89 napisał(a):olejny raz się nie popisałeś , bo to zdj. które mam w awatrze jest zaraz po zakupie Nie będe ściemniał, kupiłem fele za marne grosze, załatwiłem brzydkie przednie naklejki, przód po stłuczce jest teraz jak nowy, tylną blende mam całą w kolorku, pamalowałem listwy boczne, a jeśli chodzi o mechanikę to wszystko jest cacy, niedawno zrobiona konserwacja – praktycznie zero rdzy. Jak widzisz nie wykładam na modyfikadcję ogromnych ilości sianka , ale myśle że to nie o to chodzi – aha i uprzedzając twój kolejny krok – na felqach już dawno ma założone dekielki Następnym razem jak mnie pojedziesz to sprawdź 2 razy czy znów się nie ośmieszasz
seba323f napisał(a):Pokazujcie coś w końcu z optyki!
Palkerson napisał(a):
ładne madzie kurde szczególnie ta z brokatem:D .... wszystkie fotki jakie pokazałeś przedstawiają mazdy ze spryskiwaczami reflektorów...czy to nie dziwne że żaden z nas tego nie ma
??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje