LUBIN – spotkania regionalne
Potwierdzam. Jak większe spotkanie ma być w L-cy to podpisujemy listę obecności.
- Od: 3 mar 2007, 12:21
- Auto: Toyota Corolla E12
Anonimka dzięki bardzo za nieobojętność sorka wielka , że przez Trolla ale akurat nie było dostępu do netu .
W Polkowicach trafiliśmy z żonką i naszą niunią do pizzerii na Skalników Świetne ciacho w trzech rozmiarach .
pozdrawiam wszystkich
W Polkowicach trafiliśmy z żonką i naszą niunią do pizzerii na Skalników Świetne ciacho w trzech rozmiarach .
pozdrawiam wszystkich
- Od: 19 wrz 2007, 23:01
- Auto: Mazda Xedos 6 CA/KF
Yarick napisał(a):pozdrawiam wszystkich
Dzieki za pozdrowienia
Yarick napisał(a):Anonimka dzięki bardzo za nieobojętność sorka wielka , że przez Trolla ale akurat nie było dostępu do netu .
Niewiem o co chodzi ale pizzeria dobra
Mazda 323 1.5 85' ==> Mitsubishi Lancer 1.5 88' ==> Mazda 323 F 1.6 16v 91' ==> Mazda 323 F 2.0 V6 Lantis 97'==>BMW 318i E46 02'==> bedzie mps
- Od: 28 maja 2007, 12:58
- Auto: Bayerische Motoren Werke
No dobra jeżeli ktoś ma troszkę czasu żeby szybko i sprawnie popilotować najbliższego spotkania i nie we wrześniu tylko szybciej to będzie super.
Mam od was sygnały, że chcecie, ale z przykrością powiem, że nie mam możliwości zajęcia się tym...
– mam sajgon w pracy i remont w domu na jakieś jeszcze 2-3 tygodnie (brak neta w domu...) :/
Niech każdy wypowie się szybko co do terminu jaki mu pasuje i wtedy szybka decyzja – ja będę zaglądać i miarę możliwości kierować całą akcją...
Zaznaczam, że sama nie wiem co będzie w ten długi weekend (15-17) bo nie omówiłam tego jeszcze z moją połowką – a na 90% przypuszczam, że będziemy gdzieś na wyjeździe...
PS. do swojego nicka w pierwszym poście naszego wątku dopisuje telefon – w razie "w" będzie on dostępny – przyda się nawet jeżeli ktoś przejezdny z klubu (nie z naszych okolic) będzie potrzebował pomocy.
Jeżeli ktoś chce i nie widzi w tym problemu to proszę o podanie swojego i napewno go dopiszę
PS2: Zaglądajcie też do wątku – Zielona Góra – powstaje inicjatywa zrobienia większego spotkania dla regionu ZG – WLKP – WROC – LGOM – wyjazd weekendowy do Sławy lub Boszkowa na koniec sierpnia – początek września....
Mam od was sygnały, że chcecie, ale z przykrością powiem, że nie mam możliwości zajęcia się tym...
– mam sajgon w pracy i remont w domu na jakieś jeszcze 2-3 tygodnie (brak neta w domu...) :/
Niech każdy wypowie się szybko co do terminu jaki mu pasuje i wtedy szybka decyzja – ja będę zaglądać i miarę możliwości kierować całą akcją...
Zaznaczam, że sama nie wiem co będzie w ten długi weekend (15-17) bo nie omówiłam tego jeszcze z moją połowką – a na 90% przypuszczam, że będziemy gdzieś na wyjeździe...
PS. do swojego nicka w pierwszym poście naszego wątku dopisuje telefon – w razie "w" będzie on dostępny – przyda się nawet jeżeli ktoś przejezdny z klubu (nie z naszych okolic) będzie potrzebował pomocy.
Jeżeli ktoś chce i nie widzi w tym problemu to proszę o podanie swojego i napewno go dopiszę
PS2: Zaglądajcie też do wątku – Zielona Góra – powstaje inicjatywa zrobienia większego spotkania dla regionu ZG – WLKP – WROC – LGOM – wyjazd weekendowy do Sławy lub Boszkowa na koniec sierpnia – początek września....
In this white wave I am sinking...
In this silence... In this white wave... In this silence... I believe...
I have seen you, in this white wave, you are silent...
You are breathing in this white wave ...I am free...
- Od: 31 mar 2007, 15:10
- Auto: hmmm nie ma wyjścia, musi być znów mx3...
widzę, że nie tylko ja mam chęć na większą imprezę. można też powiadomić Jelenią. ja jestem za!
Ada podaję mój nr i proszę o dopisanie 664761023.
może rzeczywiście będzie mały Borsk w naszych okolicach.
ja się dopasuję do terminu. wyjątkiem jest przyszły tydzień bo uderzam w góry.
poszukuję dostawcy ulotek klubowych
Ada podaję mój nr i proszę o dopisanie 664761023.
może rzeczywiście będzie mały Borsk w naszych okolicach.

ja się dopasuję do terminu. wyjątkiem jest przyszły tydzień bo uderzam w góry.
poszukuję dostawcy ulotek klubowych
- Od: 7 lut 2008, 01:20
- Auto: była eFka BaGietka '92 jest
Accord CG8 1.8 16V
anonimka napisał(a): Zaglądajcie też do wątku – Zielona Góra – powstaje inicjatywa zrobienia większego spotkania dla regionu ZG – WLKP – WROC – LGOM – wyjazd weekendowy do Sławy lub Boszkowa na koniec sierpnia – początek września....
Sadze ze w temacie zielonogorskim mozemy prowadzic organizacyjne rozmowy. Bez sensu by bylo zakladac nowy temat, a na Zielonej Gorze czesc ekipy sie juz wypowiedziala
Pinki napisał(a):ja się dopasuję do terminu. wyjątkiem jest przyszły tydzień bo uderzam w góry.
Moja propozycja jest ostatni weekend sierpnia (30-31). Byla to chyba pierwsza propozycja i z tego co pamietam, wszystkim pasowalo
Pinki, po ulotki klubowe musialbys sie zglosic do Wroclawia do Marco81 albo bezposrednio do ravo... no chyba ze Ada ma i ci podrzuci kilka
- Od: 4 sty 2007, 17:31
wiec jak wspomniałem dopasowuję się do terminu i dopełnię wszylkich starań, żeby się pojawić.
z ulotkami chyba poczekam na Adę – w końcu ona jest moim "bezpośrednim przełożonym"
z ulotkami chyba poczekam na Adę – w końcu ona jest moim "bezpośrednim przełożonym"
www.mtj.auto.pl
Accord CG8 1.8 16V
Pinki napisał(a): ulotkami chyba poczekam na Adę
ulotek mam resztki – ale jak pisałam wcześniej już napisałam do Wawy o wysyłkę kolejnej partii – i w sumie przypuszczam, że będę mieć je dopiero przed spotkaniem wrześniowym
hmmmmmmm..... jest jeszcze jedno rozwiązanie. z tego co pamiętam jest gdzieś na forum wzór ulotki. i o ile jest to możliwe to można trochę wydrukować. Ada jeśli wiesz coś w temacie to podaj link.
a poza tym to znowu umiera temat spotkania.
a poza tym to znowu umiera temat spotkania.
www.mtj.auto.pl
Accord CG8 1.8 16V
Pinki tutaj są ulotki do drukowania, tylko nie wiem czy nie "pożre" Ci to całego tuszu w drukarce
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=7007&start=0
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=7007&start=0
- Od: 2 cze 2008, 23:03
- Auto: i nie ma już mazdy ...
Troll Bagienny napisał(a):Moja propozycja jest ostatni weekend sierpnia (30-31).
Ja odpadam z wyjazdów
Ja prawdopodobnie też odpadnę z jakiegoś większego wyjazdu bo mam ojca w domu po operacji, czekającego na kolejną (co to jakiś sezon?). A co do wrześniowego spota cyklicznego to pierwszy piątek września czyli 5.09? No i czy plan spotkania się nie zmieni? Bo coś trzeba na ulotkach pisać 
Mnie i Karolinci tez nie bedzie bo wylatujemy na urlop
Nie sądze zeby sie zmienil wiec ja bede napewno no chyba ze cos mi pilnego wyskoczy
Vein napisał(a):czy plan spotkania się nie zmieni?
Nie sądze zeby sie zmienil wiec ja bede napewno no chyba ze cos mi pilnego wyskoczy
Mazda 323 1.5 85' ==> Mitsubishi Lancer 1.5 88' ==> Mazda 323 F 1.6 16v 91' ==> Mazda 323 F 2.0 V6 Lantis 97'==>BMW 318i E46 02'==> bedzie mps
- Od: 28 maja 2007, 12:58
- Auto: Bayerische Motoren Werke
Vein napisał(a): Bo coś trzeba na ulotkach pisać
Ja dostałem kilka czystych ulotek od Konspiego i już podrukowałem na odwrocie info o wrześniowym spocie
- Od: 25 lip 2007, 18:24
- Auto: Mx-3 K8-t
K**wa uszkodziłem moje bejbe
nie groźnie ale uszkodziłem 
- Od: 3 mar 2008, 12:45
- Auto: ______________
co sie stalo madziulce?

- Od: 21 gru 2007, 23:54
- Auto: 323f BA 1.5 16V 98'
walker_1 napisał(a):Jak chcesz to Ci podrzucę parę sztuk żebyś nie męczył się pisząc ręcznie zeby
Chcę
Wszyscy chętni (Ada obowiązkowo
) 24.08 na parkingu Lidla w Legnicy o 14
W Media Markt 23 i 24 odbędzie się Car Audio Show
Jeżeli chodzi o tego Lidla to pomysł Veina bo ja nie wiem gdzie tam jest Lidl
link do strony http://www.mediamarkt.pl/legnica/car_au ... nformacje/

link do strony http://www.mediamarkt.pl/legnica/car_au ... nformacje/
- Od: 4 maja 2008, 21:26
- Auto: biały 406
Tak to mój pomysł
Ja sam na to wpadłem bo nie wiem czy ten parking w markecie z mediami nie jest płatny a ja skąpy jestem
Kto by jechał? Bo z Polkowiczanami to możemy się w Lubinie spotkać i razem polecieć