–=wHiTe=– napisał(a):to i dla mnie możesz zrobić taką zeby
do tego czynu musial bym pociąć jakąś 323f bG
www.mazdaspeed.pl
–=wHiTe=– napisał(a):to i dla mnie możesz zrobić taką zeby
–=wHiTe=– napisał(a):a tak serio, to bez innej bg bys nie zrobił?
Palkerson napisał(a):chyba ze tylko by to łapało po 2 śruby pytajnik wtedy bym zrobił bo bym jakieś koło przeciął i rozpórka by była ala SPARCO
tylko ciekawe czy to by zdało egzamin usmiech jeżeli tak to i taka byłaby dobra zeby
–=wHiTe=– napisał(a):tylko ciekawe czy to by zdało egzamin
Lukano napisał(a):Zależy do czego chcecie tą rozpórkę oczko Jak do lansu to pod maską ładnie by wyglądała na dwie śruby;)
Ale, żeby spełniała swoje funkcje to raczej za mało.
to raczej oczywiste, że ma spełniać swoje funkcje usmiech po co mi wsadzać rozpórke, która tylko ładnie wygląda? język
Lukano napisał(a):Zależy do czego chcecie tą rozpórkę Jak do lansu to pod maską ładnie by wyglądała na dwie śruby;)
piwo napisał(a):ale piekne te nasze mazdy usmiech
Radek89 napisał(a):1) zastanawiam się czy wladowanie stożka i zrobienie zimnego nadmuchu jest grą wartą świecki ... – podzielcie się swoimi opiniami. Głównie boje się że stożki słabo filtrują i syf może iść na cylindry przez co będe podcierał silnik .... (nie wiem czy mam racje ale taka moja obawa)
Radek89 napisał(a):3) W sumie przesądziłem już wywalenie kata,ale jeszcze spytam – mieliście jakieś problemy po takiej przeróbce ( reszta wydechu seria )
Radek89 napisał(a):o dobry stozek i jego dźwięk
Radek89 napisał(a):1) zastanawiam się czy wladowanie stożka i zrobienie zimnego nadmuchu jest grą wartą świecki ... – podzielcie się swoimi opiniami. Głównie boje się że stożki słabo filtrują i syf może iść na cylindry przez co będe podcierał silnik .... (nie wiem czy mam racje ale taka moja obawa)
Radek89 napisał(a):2) czy stożki firmy jacky Auto Sport to produkty o których mówi się Dobra cena i jakość czy tylko dobra cena pytajnik
Radek89 napisał(a):3) W sumie przesądziłem już wywalenie kata,ale jeszcze spytam – mieliście jakieś problemy po takiej przeróbce ( reszta wydechu seria )
Palkerson napisał(a):2.oj ja tam różnic nie widziałem czy tani czy drogi filtr robi to samo... tylko moze większa ochrona bo one i tak zrobione są z tego samego materiału tylko np płaci się 200 zl za naklejke K&N
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje