Mazda MX6 GE FS 1992
nie no loczek niezile
No No w dobym kierunku wszystko idzie
Tylko te fele to chinczyki chyba HIJoin a ostatnio kolega z warszawy zobaczyl czym sie skonczylo najechanie na studzienke chinska felga. A pozatym Kopia mojej sie robi
ale zawsze bedzie wolniejsza wiec Loczuś zacznij moze dzialac cos z motorem 
Mercedes SLK kompressor
- Od: 21 kwi 2006, 11:02
- Auto: Mercedes SLK
promyczek001 napisał(a):A pozatym Kopia mojej sie robi język
No faktycznie o boje mamy czarne felgi
promyczek001 napisał(a):ale zawsze bedzie wolniejsza wiec Loczuś zacznij moze dzialac cos z motorem zeby
Moez kiedys jakis magnetyzer albo strumiennica.
- Od: 31 sty 2006, 17:30
- Auto: Bezawaryjne i Niebite
Wiec dzisiejsze działania polegały głownie na tym aby wykrecic przeslony ktora sa odwrotne dla europy, i swieca wedle ruchu lewostronnego.
przeslony zostana przerobione na wersje euro.
Oto cały sprawca zamieszania:
A oto poszczegone podzespoły.
Klosz lamp wraz z odblysnkiem, ktory jest w rewelacyjnym stanie, oba elementy juz wyczyszczone i przygotowane do montazu.
Oraz elementy swiecace, soczewka wraz z innymi pierdolami i odlysnik od dlugich.
Rozkleiłem rowniez halogeno-kierunkowaz, ten ktory byl zabrudzony od srodka i co sie okaząło. Tak niefajnie sie dostawała woda do niego, ze odblysnik wyglada ta:
Szkło i klosz udało sie umyc, ale nietstye odblysnik wymaga pelnej regeneracji.
Pomarancz z kierunkowskazu mozna usunac gdyz jest to szklana kopułka, łatwo wyciagalna z lampy.
Ale neiwiem czy ja wyciagne cyz zostawie
A tak pozatym to powolutku robi epierdolki:
W ostatni weekend wyczyscilem do zera i przemalowałem na czarny macik ramiona wycieraczek ktore juz rdzewiały.
Taraz wygladaja slicznie i co najlepsz udało mi sie je pomalowac ez zandych zacieków i innych niefajnych spraw.
Teraz odnowic kilka plastików, ogolne sprzatanie w aucie i mocowanie podsufitki trza naprawic
przeslony zostana przerobione na wersje euro.
Oto cały sprawca zamieszania:

A oto poszczegone podzespoły.

Klosz lamp wraz z odblysnkiem, ktory jest w rewelacyjnym stanie, oba elementy juz wyczyszczone i przygotowane do montazu.

Oraz elementy swiecace, soczewka wraz z innymi pierdolami i odlysnik od dlugich.
Rozkleiłem rowniez halogeno-kierunkowaz, ten ktory byl zabrudzony od srodka i co sie okaząło. Tak niefajnie sie dostawała woda do niego, ze odblysnik wyglada ta:

Szkło i klosz udało sie umyc, ale nietstye odblysnik wymaga pelnej regeneracji.
Pomarancz z kierunkowskazu mozna usunac gdyz jest to szklana kopułka, łatwo wyciagalna z lampy.
Ale neiwiem czy ja wyciagne cyz zostawie
A tak pozatym to powolutku robi epierdolki:
W ostatni weekend wyczyscilem do zera i przemalowałem na czarny macik ramiona wycieraczek ktore juz rdzewiały.
Taraz wygladaja slicznie i co najlepsz udało mi sie je pomalowac ez zandych zacieków i innych niefajnych spraw.
Teraz odnowic kilka plastików, ogolne sprzatanie w aucie i mocowanie podsufitki trza naprawic
Cześć chłopaki, jestem tu nowy i też jestem szczęśliwym posiadaczem MX-6
Już w krótce też zamieszcze kilka foteczek
Pozdrawiam 
- Od: 8 sie 2008, 19:57
- Auto: Mazda 5 2.0 2005r.
Loczek napisał(a):
najbardziej narazi emi si epodobaja te, i tylko te felgi mnie powaliły na kolana
no felgi są super
- Od: 8 sie 2008, 19:57
- Auto: Mazda 5 2.0 2005r.
Chyba identyczne felgi, jak miał Wojtek z Łodzi => http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=7806 

to jest fura
zmiany jak najbardziej pozytywne
zmiany jak najbardziej pozytywne

- Od: 20 sie 2007, 14:01
- Auto: Była 323f BG,323f Sportive
Obecnie BMW E60 530D
Takie plany sobie wyplanowałem na najbliższy czas :
– dwie nowe zimóweczki i ustawienie zbieżności
– Naprawienie całego układu hamulcowego tj: Zaciski zlozyc na reperaturkach, wymienic przewody hamulcowe, wymienic płyn hamulcowy i jesli bedzie potrzeba to klocki i tarcze
– chciałbym wygłuszyc całe auto od srodka i elementy zdejmowalne takie jak maska i błotniki przednie
– Zabrac sie za jakeis ewentualne poprawki konserwacji podwozia jesli taka bedzie potrzebna
– zakupic upatrzone juz 18'stki i oponki do nich
– obic ładna skórka i materiałem normalnym fotele z MX6 wersji na rynek amerykanski
– zamowic sobie dywaniki pod nozki i do baganzika z weluru
– obić skóra mieszek, gałke i kierownice
– Odnowic i uzupelnic czesc plastików z wnetrza autka
– usuac wszelkie trzaski z srodka auta
– doprowadzic mxa wypuszcoznego na rynek EURO na typowego J-speca ( powolutku do tego doprowadzam
-Zalozyc lampki ktore widac kilka postów wyzej i doolozyc do niehc bi-xenony
– wkoncu zmodzic sobie jakies porzadne Audio, dzieki Xioncowi wiem juz mniej wicej co bym chcial fenks
– przyciemnic szybki
– zalozyc alu ramki na zegary (taka pierdolka ale cieszy)
A o silniku narazie ni emysle
Mam dwa literki z sekwencyjnym gazem ktory sprawuje si eu mnie rewelacyjnie i po przjechaniu jakis 40 tysiecy jestem [tiiit] zadowolony.
I jeszcze przecioram ten silniczek z tym gazem, a potem za rok moze za dwa ( narazie pozwalam sobie wydawac kase na to co wyzej napisałem ) moez za trzy zmodze cos z silnikiem choc niemam zielonego pojecia co
Czas, zapał i determinacja pokaze co
To tyle chyba, Mam nadzieje ze jak zrobie rzeczy opisane powyzej to wkoncu przestane wydawac kase na MAzde
– dwie nowe zimóweczki i ustawienie zbieżności
– Naprawienie całego układu hamulcowego tj: Zaciski zlozyc na reperaturkach, wymienic przewody hamulcowe, wymienic płyn hamulcowy i jesli bedzie potrzeba to klocki i tarcze
– chciałbym wygłuszyc całe auto od srodka i elementy zdejmowalne takie jak maska i błotniki przednie
– Zabrac sie za jakeis ewentualne poprawki konserwacji podwozia jesli taka bedzie potrzebna
– zakupic upatrzone juz 18'stki i oponki do nich
– obic ładna skórka i materiałem normalnym fotele z MX6 wersji na rynek amerykanski
– zamowic sobie dywaniki pod nozki i do baganzika z weluru
– obić skóra mieszek, gałke i kierownice
– Odnowic i uzupelnic czesc plastików z wnetrza autka
– usuac wszelkie trzaski z srodka auta
– doprowadzic mxa wypuszcoznego na rynek EURO na typowego J-speca ( powolutku do tego doprowadzam
-Zalozyc lampki ktore widac kilka postów wyzej i doolozyc do niehc bi-xenony
– wkoncu zmodzic sobie jakies porzadne Audio, dzieki Xioncowi wiem juz mniej wicej co bym chcial fenks
– przyciemnic szybki
– zalozyc alu ramki na zegary (taka pierdolka ale cieszy)
A o silniku narazie ni emysle
Mam dwa literki z sekwencyjnym gazem ktory sprawuje si eu mnie rewelacyjnie i po przjechaniu jakis 40 tysiecy jestem [tiiit] zadowolony.
I jeszcze przecioram ten silniczek z tym gazem, a potem za rok moze za dwa ( narazie pozwalam sobie wydawac kase na to co wyzej napisałem ) moez za trzy zmodze cos z silnikiem choc niemam zielonego pojecia co
To tyle chyba, Mam nadzieje ze jak zrobie rzeczy opisane powyzej to wkoncu przestane wydawac kase na MAzde
Loczek lista super. Wg mnie KL ZE będzie odpowiednie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

Loczek napisał(a):ja wierze ze kiedys nie bede wydawal na auto nic a nic
łatwo to zrobić, wystarczy sprzedać
A co do planów to trzymam kciuki. Co prawda nie wszystko mi się podoba (np. lampy przednie) ale to w końcu Twoje autko
Oj Loczęty Loczęty
jedno z najfajniejszych aut na tym forum jak dla mnie, jakieś ladne buciki i będzie szał ciał mokre majtki

Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |
- Od: 7 wrz 2006, 22:19
- Auto: mazda 6