arcziartur napisał(a):wszystko fajnie i super tylko szkoda że nie było obiecanych szaszłykówa tak smacznie to wyglądało na zdjęciu
hmm to wpadaj do mnie do pracy dzis, zaraz zarzadze jakis ruch z szaszlykami i za pol h beda na grillu
www.mazdaspeed.pl
arcziartur napisał(a):wszystko fajnie i super tylko szkoda że nie było obiecanych szaszłykówa tak smacznie to wyglądało na zdjęciu
Deltom napisał(a):hmm to wpadaj do mnie do pracy dzis, zaraz zarzadze jakis ruch z szaszlykami i za pol h beda na grillu oczko
Deltom napisał(a):Jeszcze tylko 2 tyg w starej pracy i łikendy będę miał wolne.
arcziartur napisał(a):umówimy się na PW
Deltom napisał(a):ja bym proponowal tak regionalnie wynajac jakies tanie domki w okolicy wawy i zrobic weekendowy spocik z grillem i wszelkimi innymi pasujacymi akcesoriami do tego
Deltom napisał(a):PLaster moze nie tu
arcziartur napisał(a):trzeba dbać o linię
Deltom napisał(a):ja bym proponowal tak regionalnie wynajac jakies tanie domki w okolicy wawy i zrobic weekendowy spocik z grillem i wszelkimi innymi pasujacymi akcesoriami do tego
PLaster napisał(a):arcziartur napisał(a):trzeba dbać o linię
ale przecie Ty dbasz!!
o nas się martwisz??
Deltom napisał(a):jego przegonia dwa razy po malpim gaju i zgubi wszystkie szaszlyczki i kielbaski
Awik napisał(a):Nad Zegrzem za hotelem 500 po 30 zl za osobe jest 5 kameralnych domkow na jakies 18 osob. Domki z prysznicem, kibelkiem, lodowka język
Deltom napisał(a):ze nie beda mnie probowali scagnac jak cos sie bedzie dzialo
arcziartur napisał(a):wszystko fajnie i super tylko szkoda że nie było obiecanych szaszłyków
Myjk napisał(a):Szaszłki były obiecane poprzednio język ale malutka się wyłgała od nadziewania. język
Po za tym sry, miałem być, ale mnie zła żona standardowo załatwiła na malinowo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd