Dzisiaj strzelil mi pasek rozrzadu w mojej Madzi. Poprzedni wlasciciel niby wymienial pasek, ale nie wymienil rolek

Jak ktos mial cos takiego to prosze o pomoc, bo nie wiem na jakies koszty mam sie nastawiac
Pozdro,
www.mazdaspeed.pl
Smirnoff napisał(a):No niestety, ale obawiam się , ze w przypadku silników z 323 BG, to nie będzie tak łatwo. Owszem, na pewno będziesz musiał kupić nowy pasek, rolki itp, lecz pewnie szlag trafił zawory i dzwigienki zaworowe,
mechanik napisał(a):ile krzyczysz sobie za silnik?
radziu napisał(a):Poprzedni wlasciciel niby wymienial pasek
Alexs napisał(a):muszę się psychicznie nastroić jakby coś usmiech się mi z paseczkiem wydarzyło. Z góry dziękuję
navroth napisał(a):kolizyjny jak 1.3 czy nie jak 1.6?/
Alexs napisał(a):Bo tez mam juz zrobione 100 tys na tym pasku :–/ i tez mam do wymiany.Czy juz sie musze zacząć bać?
radziu napisał(a):Poprzedni wlasciciel niby wymienial pasek, ale nie wymienil rolek
GofNet napisał(a):Oryginalny pasek zmienia się co 100 tyś. km (stare Mazdy) lub co 90 tyś. km. (nowe Mazdy)
Jerry napisał(a):I tak jak ostatnio pasek był jeszcze w naprawde dobrym stanie i mysle ze do 100 tys by dojechał ale po co ryzykować??
Alexs napisał(a):Nie ma co patrzeć na zużycie tylko na przejechane kilometry...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość