andrzej129 napisał(a):no tak ale to chyba oznacza niezle przerobki miedzyinnymi odciecie plastiku wyswietlaczaod komory navi
Tego nie wiem.
Natomiast podoba mi się pokrycie mapowe Polski i Europy...
www.mazdaspeed.pl
andrzej129 napisał(a):no tak ale to chyba oznacza niezle przerobki miedzyinnymi odciecie plastiku wyswietlaczaod komory navi
andrzej129 napisał(a):A to fakt wlasnie m.inn z IGO mozna zdobyc mape polski, fajnie dziala
andrzej129 napisał(a):poza tym martwi mnie wlasnie ze bezpowrotnie trzeba by zniszczyc troche wnetrza i czy pasuje pod lifta tak mysle![]()
tomex_b napisał(a):Witam, jestem nowym użytkownikiem na forum. niedawno kupiłem Mazde 6 z 2003 roku i szukam wszędzie mapy do oryginalnej nawigacji. ma ktoś może jakieś nowe info na ten temat?
tomex_b napisał(a):Dzieki za odpowiedź. Pozostaje mieć nadzieje że niedługo pomyślą o mapie Polski.
tomex_b napisał(a):Pytanie do Macieja: jak Ci się jeżdziło Alfą 156?, bo w pierwszej wersji miałem kupić właśnie takie autko, ale mazda mnie bardziej zauroczyła
arturdo napisał(a):Co tu tak cicho. Czy już rzeczywiście nie ma ratunku dla"Mazdowej" navi?
hajdar napisał(a):[...] w weekend bede sie widział z kims kto zna i moze mi pomoze z tlumaczeniem. wiec jakby co to daj znac (najlepiej wyslij polska tresc maila i adresy na jakie trzeba to wyslac, to podzialam.
kusa napisał(a):Posiadam nawigację samochodową VDO Dayton MS 5400 w systemie C-IQ i poszukuję mapy Polski
[...]
Napisałem do Drabpolu w tej sprawie, odpowiedzieli że mapa tylko na Polskę nie istnieje, jest tylko na wschodnią lub całą Europę
Maciej Loret napisał(a):Mapy Polski nie było, nie ma i na 90% nie będzie.
Jakby coś się zmieniło, to na pewno ktoś tu będzie trąbił...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje