maestrov6 napisał(a):Witam, przeczytałem cały (do tej pory) post o przerobieniu silnika na KL-ZE, i nie wszystko nadal rozumiem ysz
Przerobieniu? Chyba o zamianie KL na KLZE.
Jakiej generacji masz gaz?
www.mazdaspeed.pl
maestrov6 napisał(a):Witam, przeczytałem cały (do tej pory) post o przerobieniu silnika na KL-ZE, i nie wszystko nadal rozumiem ysz
blade83 napisał(a):jeżeli 2.5 L ma na głowicy oznaczenie KL-101 albo KL-1A1 to w tedy mamy do czynienia z KL-ZE
brii napisał(a):Niekoniecznie – te głowice występowały też w niektórych KLach...
blade83 napisał(a):ale mam nadzieję, że już niebawem
brii napisał(a):blade83 – jeśli nie masz kiery po prawej stronie to szanse na posiadanie jednostki ZE są prawie zerowe... Jak masz kompa K819B to już możesz być na 100% pewnym, że to zwykłe K8blade83 napisał(a):ale mam nadzieję, że już niebawem
Jakby cuś to służe pomocą – mieszkamy niedaleko
blade83 napisał(a):a dysponuje ktoś zdjęciami albo adresem jakiejś strony na której można by było zobaczyć jak wyglądają jeden i drugie?
blade83 napisał(a):a tak na marginesie powodzenia w modach. ale w sumie mógłbyś sie w końcu pochwalić co tam knujesz
blade83 napisał(a):a dysponuje ktoś zdjęciami albo adresem jakiejś strony na której można by było zobaczyć jak wyglądają jeden i drugie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy Tuning i modyfikacje