Szkice Mazd wyświetlane w nagłówku
1, 2
Chcialem sie dowiedziec czemu nie ma szkicu mazdy 323f BA przy naglowku... Wiem ze moze to takie bzdurne zapytanie i bron Boze nie mam zamiaru sie czepiac ale poprostu ciekawi mnie to bo kiedys z nudow na oczekiwanie odpowiedzi w moim temacie odswiezalem stronke zeby zobaczy szkic 323f BA ale sie nie doczekałem – takie zboczenie co do 323f ...
pozdrawiam
Kto pyta, nie błądzi
Po prostu brakło czasu i weny, żeby narysować – swego czasu urządzaliśmy nawet akcję dla chętnych, ale poza mną, tco_tm i XsiXem nikt inny nie tworzył grafik do nagłówka. Może to dobra okazja, by znowu wrócić do Corela i skończyć stare projekty oraz zacząć nowe, choćby właśnie 323F BA lub CX-7
Tutaj rozpoczęty, innowacyjny pomysł (tco_tm, wykonanie moje) deski rozdzielczej 626 GE:
...MX-6 GD Walusia, do której zawsze miałem słabość w głębi serca, jak do innych wersji A-Spec:
...i prawie skończona Protege BA, moja pierwsza własna Mazda, dziergana nocami na wakacjach w Nowym Jorku, gdy nie miałem dostępu do sieci i forum:
Niestety nie mam nowej wersji Corela w pracy, żeby odpalić ori rozmiar. Jeszcze kilka, nie pamiętam już, które trafiły z czasem do nagłówka:

Tutaj rozpoczęty, innowacyjny pomysł (tco_tm, wykonanie moje) deski rozdzielczej 626 GE:

...MX-6 GD Walusia, do której zawsze miałem słabość w głębi serca, jak do innych wersji A-Spec:

...i prawie skończona Protege BA, moja pierwsza własna Mazda, dziergana nocami na wakacjach w Nowym Jorku, gdy nie miałem dostępu do sieci i forum:

Niestety nie mam nowej wersji Corela w pracy, żeby odpalić ori rozmiar. Jeszcze kilka, nie pamiętam już, które trafiły z czasem do nagłówka:

Grzyby napisał(a):sam se zrób
nie czujesz że nie ma na to czasu?
Co Ty taki drażliwy ostatnio? Okres masz?
Do Globego pisałem...
f*ck
A ty ślepy czy jaki?
gdzie napisałem że ja nie mam czasu?
on – gdybym pisał o sobie byłoby "mam"
gdzie napisałem że ja nie mam czasu?
Grzyby napisał(a):nie ma na to czasu
on – gdybym pisał o sobie byłoby "mam"
Oj Smyki, spokój... Mariuszek po prostu mnie broni, kochana Rybka
Faktycznie z czasem kiepsko, dzieci płaczą, chociaż to takie relaksujące zajęcie. Narysowałbym Mevciu, ale szczerze byłby jakis 10. w kolejce... Lepiej napiszcie, że ładne

Faktycznie z czasem kiepsko, dzieci płaczą, chociaż to takie relaksujące zajęcie. Narysowałbym Mevciu, ale szczerze byłby jakis 10. w kolejce... Lepiej napiszcie, że ładne

Mev napisał(a):Globy by to mógł sam napisać
skoro nie ma czasu to chyba łatwo się domyślić czemu tego nie zrobił
Dzięki 

Loczek napisał(a):grzyb sie starzeje i bedzie marudom roku

ps: ładne

"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."
Globy masz gdzies szkic 626 GE w większej rozdziałce jak tak to bylbym ci wdzieczny za podeslanie na maila winkowski@in.tarnow.pl
- Od: 17 sty 2005, 21:18
- Auto: GMC Safari Hi-top , Skoda Fabia III 1,2 Tsi
1, 2