TARNÓW – spotkania regionalne
mowimy o srodzie 13 jak mniemam? Moze byc
Zobaczymy, co na to inni
czyli najlepiej zeby to byla 17. Teraz zobzczymy, co na to reszta? 
ZeroCool_m1 napisał(a):czyli najlepiej zeby to byla 17. Teraz zobzczymy, co na to reszta?
A kawałeczek reszty na to:
Dla mnie, to najlepiej by było nawet po 17. We środę 13-go to będziemy wracać do Tarnowa, planowo mamy być około 16, ale z tym" planowo", to wszyscy wiedzą jak jest....
Pozdr
- Od: 20 mar 2008, 16:00
- Auto: Mazda MX-3 1,8 V6, 1997 r
ja niestety nie dam rady, pracuje do 20 w tym tyg ...
Gry online to spis gier MMO online w przeglądarkach. Nudne wieczory, zostawiłem Mazdę u mechanika i nie wiesz co zrobić z rękoma? Zaglądnij. Opisy gier, recenzje, trailery, spisz wszystkich gier w odpowiednich, posegregowanych kategoriach: 3d, strategiczne, akcji. symulatory, sportowe i wiele innych – tylko najlepsze darmowe gry.
- Od: 5 maja 2008, 00:33
- Auto: 323F BA 1.8l lantis 97r
Škoda Fabia II 1.4TDI '08 BNV
moze byc nawet ta 19 wieczor, to moze Reed jeszcze o 20 by dojechal? Pasuje wszystkim? 
spoko wyglada na to ze sie wyrobie na 19, ale jeszcze nie wiem do konca. Co jest planowane na srodowy wieczor ?
Gry online to spis gier MMO online w przeglądarkach. Nudne wieczory, zostawiłem Mazdę u mechanika i nie wiesz co zrobić z rękoma? Zaglądnij. Opisy gier, recenzje, trailery, spisz wszystkich gier w odpowiednich, posegregowanych kategoriach: 3d, strategiczne, akcji. symulatory, sportowe i wiele innych – tylko najlepsze darmowe gry.
Witam my tez sie zjawimy w kilka osób celicami i jedną mazdą 323f koło 20
- Od: 7 kwi 2008, 16:14
- Auto: Toyota celica AT200
no zapowiada sie całkiem niezle spotkanie....niestety coś mi wypadło i nie dam rady się pojawić
. Wkurza mnie to, ale cóż począć, siła wyższa. Mam nadzieje, ze sie dobrze dogadacie i za dwa/trzy tygodnie zrobimy kolejnego spota, na którym się już na pewno bede. Także Pajko wymuś na wszystkich podpisanie jakiejś lojalki, zeby sie czesciej pojawiali
pozdro i sorry za nieobecnosc

pozdro i sorry za nieobecnosc
ja jak sie wyrobie to bede po 20
nie ładnie że nikt sie nie wstawił, chyba że ktoś był...ja byłem o 19:40 to żadnej mazdy tylko chłopaki z celicami. Chyba już nam te spoty nie wyjdą
Czołem chopaki
daleko nie macie to może się skusicie na pokazy lotnicze?? my się pewnikiem z podkarpacia tam większą grupą spodkamy, taki jest plan
http://www.hej.mielec.pl/miasto2/aktual ... ienia.html
zabierać matki żony kochanki i się pojawiać na pokazach
daleko nie macie to może się skusicie na pokazy lotnicze?? my się pewnikiem z podkarpacia tam większą grupą spodkamy, taki jest plan
http://www.hej.mielec.pl/miasto2/aktual ... ienia.html
zabierać matki żony kochanki i się pojawiać na pokazach

"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."