I tym sposobem nigdy nie widziałem na żywo dziewiątki
Regionalny spot Mazdaspeed Lublin 2005 – propozycja
Nemi nie znalazłem. Ja mam Landi a tam chyba nie ma korka, bynajmniej nie plastikowy.
Ale do rzeczy. Sporządźmy liste obecności:
Narazie jest nas dwóch : Waluś i Nemi.
Kto dalej
Jako miejsce spotkania również proponuje parking PZM jak poprzednio i godzine 12:00 Wcześniej chyba nie ma sensu, bo i tak na mrozie długo nie wystoimy
Od 12 małe gadu gadu, a potem moglibyśmy się jak poprzednio przenieść do lokalu, tu jasz wasza inwencja twórcza ja jestem nie tamtejszy hihihi
czekam na rozsądne propozycje i jestem gotowy na wszystkie propozycje w obrębie Lublina![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ale do rzeczy. Sporządźmy liste obecności:
Narazie jest nas dwóch : Waluś i Nemi.
Kto dalej
Jako miejsce spotkania również proponuje parking PZM jak poprzednio i godzine 12:00 Wcześniej chyba nie ma sensu, bo i tak na mrozie długo nie wystoimy

Od 12 małe gadu gadu, a potem moglibyśmy się jak poprzednio przenieść do lokalu, tu jasz wasza inwencja twórcza ja jestem nie tamtejszy hihihi
czekam na rozsądne propozycje i jestem gotowy na wszystkie propozycje w obrębie Lublina
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Mayor napisał(a):Jakbys miał czas w niedziele to moglibysmy sie na jakis soczek (kierowcy nie piją ;–))) zgadać
Bardzo chętnie ale niestety nie w tą niedziele bo mam zjazd na uczelnii na którym mam 5 zaliczeń i 3 egzaminy

Mazda Xedos 9 – jeszcze zawita...
- Od: 23 kwi 2004, 19:43
- Auto: Mazda 3
Waluś napisał(a):Jako miejsce spotkania również proponuje parking PZM jak poprzednio i godzine 12:00 Wcześniej chyba nie ma sensu, bo i tak na mrozie długo nie wystoimy
a) tak jak mówi Waluś – moglibyśmy powtórzyć scenariusz z października, czyli PZM (pogaduszki)–>karczma (BIDA lub BIESIADA)
b) ktoś weźmie sanki, zbierzemy drzewo i zrobimy mechaniczny "kulig" z ogniskiem nad jednym z jezior (30 km na wschód od Lublina). Za tydzień w piątek mogę sprawdzić, czy da się dojechać (np. nad Piaseczno, bo jest tam spory parking i chyba zwolennicy białego szaleństwa mieliby co robić). Wadą jest to, że nie ma tam żadnej ciepłej knajpy i najbliższy sklep jest chyba ze 3 km od jeziora (tak mi się wydaje)
Więc może zagłosujmy
a) powtórka
b) "kulig"
c-z) własna propozycja
Zdecydowanie wole powtórke, bo jak zmarzniemy to możemy nie zmieścić sie w jednym aucie żeby się rozgrzać
Ale poważnie mówiąc to faktycznie jestem za GG pod gołym niebem w mieście a potem ciepła knajpak

Ale poważnie mówiąc to faktycznie jestem za GG pod gołym niebem w mieście a potem ciepła knajpak
Witamy, my na dzien dzisiejszy bedzie na pewno. Co do godziny moze byc 12 moze byc parking PZM czyli powtorka a knajpa w sumie moze byc i Biesiada czy tam Bida
Pozdrawiamy
Pozdrawiamy
90 PS 125Nm i 850 kg
nieco przytulona do ziemi i na boskiej króciutkiej skrzyni
- Od: 13 wrz 2004, 19:40
- Auto: Corsa B 1.4 16v
Smirnoff-a pewnie nie będzie bo jest chory a ja nie wiem czy będę miał czas i auto, które właśnie w tym czasie zostanie poddane ostatnim modyfikacjom.
Mam prośbę o wybranie osoby, która tym razem zajęłaby się organizacją spota.
Mam prośbę o wybranie osoby, która tym razem zajęłaby się organizacją spota.
nemi napisał(a): druga rzecz – już sam nie wiem czy ten spot ma sens, bo na razie wpisały się tylko 2 osoby
O widze że się zgadzamy
Witam WAS moi mili. Przykro mi, ale muszę Was rozczarować. Mimo, ze to ja rozpocząłem temat organizacji tego spota i miałem szczere chęci i nadzieję, na udane spotkanie, to jednak zaraza, która mnie dopadła skutecznie pokrzyżowała mi plany. Myslałem, ze się szybko otrząsnę i będzie OK, jednakże teraz widzę, ze niestety nie. Wybraliście termin 12.02.2005. OK. Ja niestety ze względów zdrowotnych tym razem ODPADAM. Nie jestem w stanie uczestniczyć w jakichkolwiek zajęciach organizacyjnych, ponieważ uniemożliwia mi to mój aktualny stan zdrowia. Temperatura rzędu 39.5, trzymająca mnie 5 dzień z rzędu mówi chyba sama za siebie
. Z resztą nie czas na użalanie się nad sobą. Mam nadzieję, ze wspólnymi siłami, z przywództwem PR xXx, którego prosiłem o przejęcie funkcji organizatora spota, uda Wam się zorganizować udane spotkanie. Przepraszam i liczę na zrozumienie.
Zdychający SM.
Zdychający SM.
- Od: 20 paź 2003, 17:16
- Auto: ma$da CA KL-ZE – już nie ;) & CA B6
A miałem Cię poprosić o budowę KOMPUTERA do mojej magdalny, ale cóż siła wyższa i każdy to rozumie.
Szybkiego powrotu do zdrowia!
A co do spota to tak:
musimy się zastanowić czy go organizować bo na razie jest mniej chętnych niż na mini-spot pod McD
Na razie jestem ja, Waluś, August i pewnie JimmyK, a co z resztą?? Gdzie Krzynio, Khirali, Newbie i inni??
Waluś musi przemierzyć kawał drogi i stracić kupę kasy na paliwo, trochę lepiej ze mną. Więc czy to będzie miało sens??
Deklarujcie się, albo powiedzcie że nie przyjedziecie i będzie jasność co robić.
Szybkiego powrotu do zdrowia!
A co do spota to tak:
musimy się zastanowić czy go organizować bo na razie jest mniej chętnych niż na mini-spot pod McD
Na razie jestem ja, Waluś, August i pewnie JimmyK, a co z resztą?? Gdzie Krzynio, Khirali, Newbie i inni??
Waluś musi przemierzyć kawał drogi i stracić kupę kasy na paliwo, trochę lepiej ze mną. Więc czy to będzie miało sens??
Deklarujcie się, albo powiedzcie że nie przyjedziecie i będzie jasność co robić.
mimo że jestem nowym nabytkiem to wpadnę herbert
OOO i to mi sie podoba

tak trzymać