Skradzione – wątek zbiorczy (archiwum).
Wyrazy współczucia oczywiście ale mam na to sposób!!!
Zawsze po wyjściu z samochodu należy pamiętać o pozostawieniu w widocznym miejscu (może być fotel kierowcy) GRANATU z przywiązanymi sznurkami do obu drzwi!!! A niech sobie spróbuje teraz drzwi ruszyć!Oczywićie zapalnik granatu wyłączany z naszego pilota co by nas nie wywaliło w przestrzeń. Lub ewentualnie drugi sprawdzony sposób to gwóźdż do zbijania stropu o długości najlepiej około 15cm wbity do deseczki i umieszczony pod pokrowcem siedzenia kierowcy. A niech sobie gnój jeden z drugim wbije coś takiego w dupsko to następnym razem zapamięta że do cudzego auta się nie wchodzi....
Zawsze po wyjściu z samochodu należy pamiętać o pozostawieniu w widocznym miejscu (może być fotel kierowcy) GRANATU z przywiązanymi sznurkami do obu drzwi!!! A niech sobie spróbuje teraz drzwi ruszyć!Oczywićie zapalnik granatu wyłączany z naszego pilota co by nas nie wywaliło w przestrzeń. Lub ewentualnie drugi sprawdzony sposób to gwóźdż do zbijania stropu o długości najlepiej około 15cm wbity do deseczki i umieszczony pod pokrowcem siedzenia kierowcy. A niech sobie gnój jeden z drugim wbije coś takiego w dupsko to następnym razem zapamięta że do cudzego auta się nie wchodzi....
-
Gość
hmm może by założyć jakiś jeden temat o skradzionych autkach ? 
[url=http://www.polnik-studio.pl/]systemy informatyczne[/url] || [url=http://www.athleticshop.com.pl/]sprzęt fitness[/url] || [url=http://www.trampoliny.com.pl.pl/]trampoliny[/url] || [url=http://www.ogrodowe-meble.pl/]meble ogrodowe[/url]
- Od: 18 lis 2003, 16:31
- Auto: Kia pro cee'd/ Toyota Starlet
polnik@studio napisał(a):hmm może by założyć jakiś jeden temat o skradzionych autkach ?
Raczej nie! Takie zdarzenie to nie kupno naklejki – zasługuje na osobny temat i to na ogólnym.
Nie czuć, że przyspiesza – tylko jakoś inni stoją zamiast jechać
V6 – no more questions...
V6 – no more questions...
- Od: 27 maja 2004, 20:02
- Auto: 323F (BA) – 2.0 V6 GT
Krasnal napisał(a):Raczej nie! Takie zdarzenie to nie kupno naklejki – zasługuje na osobny temat i to na ogólnym
popieram.ja bylbym wogole za przyklejaniem topicow o skradzionych autkach klubowiczow,ale to tylko moje skromne zdanie
Główno-dowodzący LOŻY VIP'ów
- Od: 25 sie 2004, 12:23
- Auto: Passat B7
Moze troszke nie w temacie, ale dzisiaj wlamali sie koledze do Poloneza. Wybili mu szybe, ale radia nie mogli wyjac. Wyskoczylem przypilnowac auta, on poszedl zadzwonic po policje jak podeszla do mnie babka z psem i opisala sprawcow. Jak przyjechala policja Ci sami szli ulica! wiec ich policji wskazalem. Policjanci ruszyli w poscig, zabrali ich na komisarjat i nam tez kazali sie tam stawic. Mocno sie zdziwilem, jak kazali nam policjanci przejsc visa vi z tymi przestepcami, bo teraz dobrze widza jak wyglada koles, ktory ich zakablowal, czyli JA 
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
Ja tez jestem za zalozeniem tematu na temat skradzionych aut.Tez mi ukradli we wrzesniu i dobrze ze sie znalazlo.Najwazniejsze zeby nie dac zarobic zlodzieją.
Pozdrowienia
NewArK
Pozdrowienia
NewArK
- Od: 24 sie 2004, 22:04
- Auto: 323F 1.8 '92 BG 16v SOHC LPG 103 KM
626 1.8 '96 GE 16V LPG 105 KM
Na mnie raczej sie to nie odbije, co najwyzej na Mazdzie
sam nie wiem co gorsze.
Ale i tak wydaje mi sie, ze dobrze postapilem, bo juz dosyc mam patrzenia na ich bezkarnosc, spowodowana ludzka ignorancja
Ale i tak wydaje mi sie, ze dobrze postapilem, bo juz dosyc mam patrzenia na ich bezkarnosc, spowodowana ludzka ignorancja
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
Kult – Park23
Kult – Park23
dziś rano idę do posesji ulicę dalej gdzie stawiam auto a ty brama otwarta na oscierz!
Pomyślałem że to nic takiego . Ale po pracy jakimś dziwnym trafem zerknęłem pod kolumnę kierownicy i zobaczyłem "wyciągniętą" wiązkę przewodów zwisała o wiele niżej niż inne i do połowy taśma izolacyjna była odwinięta i zwisała..i parę przewodów tak jakby oddzielone od innych. na zamku widoczne były slady ingerencji! Na szczęście oprócz "dobrego alarmu" który obeszli bez kłopotu miałem parę innych zabezpieczeń , ale boję się że wrócą!
Pomyślałem że to nic takiego . Ale po pracy jakimś dziwnym trafem zerknęłem pod kolumnę kierownicy i zobaczyłem "wyciągniętą" wiązkę przewodów zwisała o wiele niżej niż inne i do połowy taśma izolacyjna była odwinięta i zwisała..i parę przewodów tak jakby oddzielone od innych. na zamku widoczne były slady ingerencji! Na szczęście oprócz "dobrego alarmu" który obeszli bez kłopotu miałem parę innych zabezpieczeń , ale boję się że wrócą!

- Od: 19 lis 2004, 21:58
- Auto: mazda 626 2.0
robaszki Te zabezpieczenia wlasnie sa najbardziej [tiiit] niz wszystkie alarmy razem wziete.
Chyba zalozylbym po czyms takim jeszcze jedno zabezpieczenie.
P.S. Masz ubezp. auto ?
Albo lepiej tego nie pisz
– nie wiadomo kto to czyta.
Chyba zalozylbym po czyms takim jeszcze jedno zabezpieczenie.
P.S. Masz ubezp. auto ?
Albo lepiej tego nie pisz
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 27 lip 2004, 22:06
- Auto: Mazda MX-3
Co za różnica jak dobry złodziej to i tak wie czy mam AC czy nie . Ale martwi mnie co innego
nic z auta nie zginęło oprócz tej wiązki kabli nie było żadnego śladu! Nawet samochód jak rano podszedłem był pozamykany. Bardzo zależało im aby nic nie było widać , i jakim cudem zazbroili z powrotem alarm?

- Od: 19 lis 2004, 21:58
- Auto: mazda 626 2.0
kosmicznie dziwna sprawa.... masz centralny zamek podpiety do alarmu??
Byc moze ten alarm nie ma zmiennego kodu, a takiego nie sposob jest namierzyc i "podrobic". Dziwna sprawa, bo jezeli alarm nie wyl, to go odbezpieczyli, a jak tak to mieli kupeee czasu co by go odpalic
jezeli wiazka kabli jest tylko "wyciagnieta" to moze po prostu ja przygotowali pod drugiego, ktory to mialby juz tylko dwa kabelki zewrzec. Miej sie na bacznosci i pomysl o parkingu strzezonym przynajmniej na jakis miesiac, dwa...
BTW jezeli zadali sobie trud na takie "przygotowanie" auta przed kradzieza, to to pewnie profesjonalisci
Byc moze ten alarm nie ma zmiennego kodu, a takiego nie sposob jest namierzyc i "podrobic". Dziwna sprawa, bo jezeli alarm nie wyl, to go odbezpieczyli, a jak tak to mieli kupeee czasu co by go odpalic
jezeli wiazka kabli jest tylko "wyciagnieta" to moze po prostu ja przygotowali pod drugiego, ktory to mialby juz tylko dwa kabelki zewrzec. Miej sie na bacznosci i pomysl o parkingu strzezonym przynajmniej na jakis miesiac, dwa...
BTW jezeli zadali sobie trud na takie "przygotowanie" auta przed kradzieza, to to pewnie profesjonalisci
Kult – Park23
Kult – Park23
Hmm nie wiem jak to wytłumaczyć ale kiedys na parkingu jak przez CB rozmawiałem to obok otwierał sie i zamykał golf 3. Alarm to dla specjalistow chyba żaden problem
. Prawda jest taka że pojawiło sie wiele aut z importu i potrzeba do nich dużo używek a z kąd je brać????
- Od: 19 mar 2004, 18:03