witam czy istnieje lącznik stabilizatora tył w mazdzie 3 czy to może inaczej sie nazywa
Edit mod:
mariusz64 poprawiłem temat. Następnym razem proszę zwracać więcej uwagi na opisywanie i prawidłowe nazywanie wątków (pisownia również sie kłania)
Łącznik stabilizatora tyl
Strona 1 z 1
Tak ... zrobie ci fotke o tym co ja mysle .. ostatnio wyminilem u siebie
Jest Sway Bar – koncowki
Sway Bar moze pukac na bushings – ale watpie jak ci puka na dziurach to bedzie benda to koncowki stabilizatora ...
przed wymiana dokrec je moze pomoze duzo przypadkow bylo ze sie luzowaly ..
nie pamietam jaka moc uzyc do dokrecenia w workshopie jest ..
Jest Sway Bar – koncowki
Sway Bar moze pukac na bushings – ale watpie jak ci puka na dziurach to bedzie benda to koncowki stabilizatora ...
przed wymiana dokrec je moze pomoze duzo przypadkow bylo ze sie luzowaly ..
nie pamietam jaka moc uzyc do dokrecenia w workshopie jest ..
Krisek wyślij mnie też na priva..bo coś mi sie z tyłu zaczeło "pukać". Przedziurawiłem tą gumkę i dodałem oliwki i narazie cisza, ale nie wiem czy o tym samym mówimy:) a i powiedz gdzie to dostane na wszelkie W i za ile..
z góry dzięks!!!
z góry dzięks!!!
Black sweet coffe:)
- Od: 10 sty 2007, 21:08
- Auto: Mazda 323F BA Z5 rocznik 97'
frystylez napisał(a):Krisek wyślij mnie też na priva..bo coś mi sie z tyłu zaczeło "pukać". Przedziurawiłem tą gumkę i dodałem oliwki i narazie cisza, ale nie wiem czy o tym samym mówimy:) a i powiedz gdzie to dostane na wszelkie W i za ile..
z góry dzięks!!!
hey niewiem czy 323 ma tak samo jak 3 a jesli tak to jest to ..
ten w srodku to jest OEM Mazdy

Strona 1 z 1