Witam,
przypadkiem odkryłem pod fotelem pasażera dziwny element. Podejrzewam, że dla większości będzie to coś oczywistego, jednakże dla mnie nie. Dopiero od niedawna jeżdżę "trójką" i stąd to dziwne pytanie.
Zdjęcie mogę podesłać na maila. Sądze, że opis wystarczy w pełni.
Z podłogi pod fotelem pasażera wychodzi kabel z przewodami kolorowymi i zakończone jest to wszystko dość dużą kostką, coś tak jakby ze dwie albo trzy kostki od normalnego radia.
[/img]
Element mi bliżej nieznany – prośba o rozwiązanie zagadki
Strona 1 z 1
Dzięki za tak szybką odpowiedź. Teraz przynajmniej zaspokoiłem swoją ciekawość. A tak przy okazji, czy istnieje jakieś miejsce gdzie można zamontować na stałe gaśnicę?
Dopiero sie uczę tego autka
Dopiero sie uczę tego autka
-
dompiec
No faktyczni coś takiego u mnie tez jest a mam Exclusive.
Ja bym stawiał, że to przewody do poduszek w fotelach + np. wyjście na subwoofer bo w 3 zdaje się tam montowali woofer BOSE. Tak więc jeśli poduchę masz podpięta to bym na to stawiał na luźne kable od audio. Az sam muszę zobaczyć jak to u mnie jest ale nie pamiętam luźnych kostek ani kabli ...
Ja bym stawiał, że to przewody do poduszek w fotelach + np. wyjście na subwoofer bo w 3 zdaje się tam montowali woofer BOSE. Tak więc jeśli poduchę masz podpięta to bym na to stawiał na luźne kable od audio. Az sam muszę zobaczyć jak to u mnie jest ale nie pamiętam luźnych kostek ani kabli ...
dompiec napisał(a):Z podłogi pod fotelem pasażera wychodzi kabel z przewodami kolorowymi i zakończone jest to wszystko dość dużą kostką, coś tak jakby ze dwie albo trzy kostki od normalnego radia.
Jak takie zolte kostki do od poduszek... Latwo sprawdzic – zewrzyj kalble – jak wywali poduszk to znaczy ze to bylo to
- Od: 18 mar 2007, 18:12
- Auto: M6 GY/LF
scichy napisał(a):Jak takie zolte kostki do od poduszek... Latwo sprawdzic – zewrzyj kalble – jak wywali poduszk to znaczy ze to bylo to
to ja ide sprawdzic

-
Gość
Czy nie zapięty pas bezpieczeństwa przez pasażera jest rónież sygnalizowany dźwiękiem i kontrolką? U mnie jest tylko kierowcy. A pytam się dlatego bo tak jest np. w Toyocie. I jeszcze jedno – przy kostkach i u kierowcy i pasażera luźno jest kabel jakby czarny koncentryk. Co to może być?
"Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem." – "Pozdrawiam" Dr House
W mojej w wersji Active fotel pasażera też piszczy gdy pasy nie są zapięte. Jedynie na tylnej kanapie nie ma czujników zajętości miejsca, a zapięty pas świeci się na zielono. Gdy odepnie się kierowca lub pasażer z przodu w czasie jazdy to zaczyna piszczeć, a jak z tyłu to tylko jest jeden krótki pisk i potem cisza.
RP
RP
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9f4 ... d0bd6.html
Na tym zdjęciu dwoma strzałkami zaznaczyłem wolne kable. Jeden z nich na końcu jest zaizolowany. Czemu one służą?
Na tym zdjęciu dwoma strzałkami zaznaczyłem wolne kable. Jeden z nich na końcu jest zaizolowany. Czemu one służą?
Strona 1 z 1