jak sie dostac do dodatkowego swiatla stopu

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez norbson » 1 sie 2008, 00:03

mam problem wypalila sie zarowka od lampy stopu ktora znajduje sie na klapie jest to swiatlo seryjnie montowane w mazdzie jak mozna sie tam dostac i wymienic zarowke??
Forumowicz

Od: 31 sty 2006, 19:45
Auto: mazda mx 3 1.8 v6

Postprzez urbanmaster » 1 sie 2008, 09:35

a zaglądałeś wogóle pod klape?
daj spokój takie pytania.... są tam jakieś śrubki, popatrz najpierw a nie piszesz na forum i zaśmiecasz
–>kosz
...nie wszyscy mogą jeździć Mazdą... niech jeżdżą golfami tak jak wszyscy...
Początkujący

Od: 7 lip 2008, 19:04
Auto: MX-3 1,6 16V LPG, ver. USA

Postprzez Bart87 » 1 sie 2008, 12:02

Nie nastawiaj się, że to wina żarówek. Mam ten sam problem i już wiem, że nie jest to wina żarówek i całe okablowanie nie jest nigdzie przerwane – jak do tego dojdziesz i naprawisz to daj znać na PW.

a co do wymiany samych żarówek to jak kolega wyżej napisał nie ma w tym żadnej filozofii, po prostu odkręć ten plastik, jest on zamocowany na takie jakby zaczepy i nie ma tam ani jednej śrubki
Jedyną drogą rozwoju jest ciągłe podnoszenie poprzeczki, jedyną miarą sukcesu jest wysiłek jaki włożyliśmy aby go osiągnąć!
Forumowicz

Od: 6 kwi 2008, 15:08
Auto: MX-3 1.8 V6 Precidia
BMW E39 520i
Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24V