Wrażenia i dyskusje

Postprzez marek » 28 lip 2008, 18:37

PLaster napisał(a):– zapłaciłem za niego podwójnie (a może i potrójnie) tak jak jeszcze kilka osób

nie mówie o funkcyjnych (tych "prawdziwych" którzy pomagali z własnej woli nie oczekując korzyści) -oni powinni wjechać za darmo i dostać zwrot kasy za paliwo wyjeżdzone na zlocie przy tym sposobie organizacji- tylko mówię o gościach.

PLaster napisał(a):A teraz mały apel!!
Proszę wszystkie osoby, które wytykają błędy organizacyjne aby pod każdym błędem/złą organizacją ze strony obsługi napisały własny sposób rozwiązania sytuacji z uzasadnieniem
– wytykać palcem każdy potrafi, to jeszcze niech potrafi wskazać właściwsze rozwiązanie, a jeżeli tego nie po potrafi to proszę się ugryźć za język/palce i nie mówić/pisać ot tak sobie.

myślę że ja tak zrobiłem.
Forumowicz

Od: 4 lis 2003, 02:08
Auto: FR+Django+Rail

Postprzez bullet » 28 lip 2008, 18:46

loockas napisał(a):Idę do namiotu, a tam siedzi bullet, a koło niego rower

na wyrazów dałem rade to do borska nie ?? :P
a tak na serio – trase robiłem na kilka razy z przerwami po drodze,
przyznaję się też bez bicia że koło piotrkowa podrzuciłem się kawałek pociągiem bo była burza
a nie chciałem czekać i tracić czasu, więc tak koło może setki z całej trasy urwałem,
ale nadrobiłem śmigająć po lotnisku

a z kondycją nie jest źle ale dobrze też nie jest, na góralu bym na bank nie dojechał
i gdyby brii nie wziął mi plecaka i namiotu do samochodu to też by nie było mowy o takim wyczynie
Forumowicz

Od: 28 kwi 2006, 23:20
Auto: a zależy kto kluczyki da

Postprzez Lulka » 28 lip 2008, 18:47

anonimka napisał(a):Jak się człowiek wypowie to widzicie tylko tą złą cześć wypowiedzi w której zawarte są jakieś uwagi... ale jak doczytacie ja do końca to zobaczycie, że te "mądrzejsze osoby" napisały też o wiele więcej np.

poniekad masz racje ze kazdy napisal tez cos dobrego ale zawsze mowi sie o rych zlych zreczach i to one zostaja w pamieci .. dlaczego nikt nie napisze czegos co funkcyjni zrobili dobrze?

póki co to tylko czytam i nie jest fajnie ... Mala, Arczi, Plaster, Gapcio, Gadula i nie tylko oni ale oni głównie stawali na rzesach zeby wszystko bylo ok a poki co to slysza/czytaja głównie słowa zjebki ... fajnie jest narzekac ze to zle i tamto ... ale gorzej jest jak sie za cos odpowiada ;]

co do płacenia to popieram plasterka

a moze warto wyjsc od tego ze funkcyjni to tez tylko ludzie tacy sami jak wy .. tez maja swoje nerwy .. i wytrzymalosc psychiczna i fizyczna .. i gwarantuje ze nikt nie chcialby byc na ich miejscu podczas tego zlotu .. a to ze mozna bylo zobaczyc napiecie miedzy nimi samymi wynika tylko i wylacznie z nerwowki, braku kawy,snu, a nawet posilku .. a patelnia na lotnisku tylko wszystko potegowala .. a przeciez mogl sie akzdy ypiac i lezec do gory zadkiem z zimnym browarem w reku .. tylko jaki to mialoby skutek ....
Forumowicz

Od: 26 lut 2008, 01:19
Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez Grzyby » 28 lip 2008, 18:55

Tak sobie czytam i stwierdzam że to jednak fajnie jak inni też są opitalani za organizację zlotu (tak jak ja czy inne osoby organizujące spotkania w przeszłości tego klubu).

Miło w końcu nic nie robić i przyjechać na gotowe :P

Lulu – tylko częściowo masz rację. Owszem – funkcyjni to też ludzie ale i wymaga się od nich trochę więcej. Bo to oni są wizytówką klubu w pierwszym kontakcie człowieka przyjeżdżającego na taki zlot. Potrzeba trochę kultury, uśmiechu, dystansu do pewnych rzeczy. Nie każdy sobie z tym potrafi poradzić. I naprawdę pomimo jego szczerych chęci w takiej czy innej sytuacji może być pomocny w samej organizacji ale mocno zaszkodzić wizerunkowi czy wrażeniom jakie ludzie wyniosą z takich spotkań.
Maciek na pewno weźmie sobie do serca to co tutaj jest pisane, pomimo tego że jak lew broni wszystkich swoich pomocników.
A to że "WY" się bronicie jest logiczne (chociaż z perspektywy lat stwierdzam że zupełnie niepotrzebne).
Obrazek
d.pa
Forumowicz

Od: 3 paź 2004, 23:09
Auto: Peugeot 508 Hybrid4 '13
Suzuki Aerio 2.3l LPG '06
Renault Trafic 1.6 TT '16
Fiat Doblo 1.6 16V '01
Dacia DV 1.6 LPG '14
Fiat Ducato Pilote First 62A, 2.5TDI, '98
Burstner Amara 535TK

Postprzez malutka » 28 lip 2008, 18:59

BratCukierka napisał(a):a ze mną nawet się przywitałaś zeby usmiech

no wiesz co? przecież rozmawialiśmy :P :D dla mnie wszystko wirowało jak w kalejdoskopie ;) Jeżeli rzeczywiście się z tobą nie przywitałam, to przepraszam, musiałam myśleć, że już to zrobilam :P

marek napisał(a):subiektywnie stwierdzam że spośród osób funkcyjnych, Ty odwaliłaś na zlocie kosmiczną pracę, podobnie jak Arczi – oboje wykazywaliście się niesamowitym opanowaniem i podejmowaniem decyzji.

wiem że to brzmi jak wazeliniarstwo, ale nie jest

dziekuje Ci Marku <zawstydzony> miło to słyszeć, ale niestety w jednej sytuacji się nie opanowałam i zachowałam się jak burak :(

Aduś, widzę dobre komentarze i widziałam też zadowolenie na twarzach uczestników, a to najlepsze świadectwo jak wypadł zlot. Piszecie o dobrych i złych stronach, złe są poddawane dyskusji z racji tego, że nie zawsze było tak jak to widzieli uczestnicy, a chyba należy nam się prawo do obrony, prawda?

PS: Toy-toye na początku były rozmieszczone jeszcze rozleglej-ale nasi specjaliści przyholowali ostatni kibelek pomiędzy dwa pierwsze hahaha zaraz poszukam zdjęcia z tej akcji :P
Obrazek
good girls go to heaven bad girls go everywhere...
bad girl ;)
Forumowicz

Od: 6 maja 2006, 12:20
Auto: マツダ MX-6 2.0 FS '92

Postprzez Myjk » 28 lip 2008, 18:59

Grzyby napisał(a):A to że "WY" się bronicie jest logiczne (chociaż z perspektywy lat stwierdzam
że zupełnie niepotrzebne).

No tak, bo Ty stara du... znaczy, wyga już jesteś. :)
Pozdor Myjk
Forumowicz

Od: 26 paź 2007, 08:01
Auto: Mitsubishi Outlander
PHEV '20

Postprzez bullet » 28 lip 2008, 19:00

Lulu napisał(a):a nawet posilku ..

Gapcio i Lulu jedli ze mną śniadanie w sobotę o 16
jakbym miał biegać jak oni przez cały dzień to bym pewnie gdzieś w połowie padł
także wielki podziw dla nich i reszty "czerwonych"

a tak pozatym, chyba po każdym zlocie coś się komuś nie podobało, ludzie są poprostu różni,
jeden by leżał na trawniku cały dzień a drugi by darł opony po asfalcie cały dzień i nie miał by dość
zawsze coś komuś będzie nie pasować
Forumowicz

Od: 28 kwi 2006, 23:20
Auto: a zależy kto kluczyki da

Postprzez Grzyby » 28 lip 2008, 19:01

wiem, wiem Myjk :P
Ale ciiiiiii, jeszcze nie wszyscy wiedzą (chociaż na ćwiartce zostałem obwołany legendą polskiego internetu hahaha )
Obrazek
d.pa
Forumowicz

Fiat Doblo 1.6 16V '01
Dacia DV 1.6 LPG '14
Burstner Amara 535TK

Postprzez marek » 28 lip 2008, 19:01

malutka napisał(a):ale nasi specjaliści przyholowali ostatni kibelek pomiędzy dwa pierwsze hahaha zaraz poszukam zdjęcia z tej akcji

były drifty w kiblu przyczepionym do auta na lince ? dlaczego mnie tam nie było wtedy :D
Forumowicz

Postprzez marek » 28 lip 2008, 19:02

bullet napisał(a):rugi by darł opony po asfalcie cały dzień i nie miał by dość

chyba że jego opony miałyby dość :]
Forumowicz

Postprzez Lulka » 28 lip 2008, 19:04

Grzyby napisał(a):funkcyjni to też ludzie ale i wymaga się od nich trochę więcej. Bo to oni są wizytówką klubu w pierwszym kontakcie człowieka przyjeżdżającego na taki zlot. Potrzeba trochę kultury, uśmiechu, dystansu do pewnych rzeczy.

jak najbardziej sie zgadzam ... tylko moze zle sie wyrazilam .. chodzilo mi ze łatwo jest komentowac ale trudniej zglosic sie do pomocy u faktycznie pomagac ...

ja tam spedzajac caly piatek na bramie i kawalek soboty staralam sie szczerzyc do wszytskich :P probowalam nawet niki zapamietac ale marnie mi to wyszlo :) pamietam tylko te ktore mi sie potem jeszcze pzrewijaly albo z ktorymi mialam okazje zamienic chociaz dwa zdania :P
Forumowicz

Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez loockas » 28 lip 2008, 19:04

bullet napisał(a):przyznaję się też bez bicia że koło piotrkowa podrzuciłem się kawałek pociągiem bo była burza

i tak jesteś mistrzu :P

Lulu uważam, że trochę przesadzasz. Wkład waszej/naszej pracy był na pewno bardzo duży, ale nie faworyzujmy się tak. Nikt nas siłą do pomocy nie zmusił i nie to nie jest powód, żeby teraz się tłumaczyć nerwami, zmęczeniem itd. Jak już pisałem, część za bardzo przejęła się swoją rolą...
Andżeju, jak Ci na imię?
Forumowicz

Od: 6 maja 2007, 00:55
Auto: PaRHaTy
Ajonik
Kupra

Postprzez BratCukierka » 28 lip 2008, 19:05

malutka napisał(a):Jeżeli rzeczywiście się z tobą nie przywitałam, to przepraszam, musiałam myśleć, że już to zrobilam język

Przecież napisałem że się ze mną przywitałaś :) Od razu na dzień dobry mi się humor poprawił :D :) :P

Oj wyśpij się dziewczynko! :P

Ale za to Siw-y zachowywał się jak w Ornecie... taki jakiś chyba skacowany był :D Ciężko coś kontaktował... chyba że on tak zawsze :P ;)
Forumowicz

Od: 24 cze 2006, 20:21
Auto: Toyota Yaris Hybrid '19

Postprzez Grzyby » 28 lip 2008, 19:06

BratCukierka napisał(a):chyba że on tak zawsze

on tak zawsze ..... bo to MARUDAAAAAAAA :P
Obrazek
d.pa
Forumowicz

Fiat Doblo 1.6 16V '01
Dacia DV 1.6 LPG '14
Burstner Amara 535TK

Postprzez marek » 28 lip 2008, 19:06

Lulu napisał(a):ja tam spedzajac caly piatek na bramie i kawalek soboty staralam sie szczerzyc do wszytskich

jeśli wyglądało to cały czas tak jak na naszym przyjeździe w piątek to super :)
Forumowicz

Postprzez PLaster » 28 lip 2008, 19:06

malutka napisał(a):zaraz poszukam zdjęcia z tej akcji

skończ waść, wstydu oszczędź ;)

PS. zajefajna akcja, hi hi hi
www.czelej.net
Klubowicz

Od: 4 lut 2008, 02:41
Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW

Postprzez Lulka » 28 lip 2008, 19:08

kurde ja to chyba po chinsku pisze albo nie wiem ... albo mam problem z pzrelaniem tego co mysle dobra never mind ;p nikt mnie nie moze zrozumiec hahaha

ps. nikogo nie faworyzuje ... zlot bez funkcyjnych by sie odbyl ale bez ludzi ni cholery :D i głównie o to mi chodzi
Forumowicz

Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez Lulka » 28 lip 2008, 19:09

marek napisał(a):jeśli wyglądało to cały czas tak jak na naszym przyjeździe w piątek to super

chiba tak ale nie mnie to oceniac :P wiesz ... jestem przeszkolona odpowiednio z pierwszego kontaktu wiec chyba nie bylo najgorzej ale niech sie witani wypowiedza :P
Forumowicz

Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez Adaś » 28 lip 2008, 19:12

marek napisał(a):oboje wykazywaliście się niesamowitym opanowaniem i podejmowaniem decyzji.

zwłaszcza podjęcie decyzji o wyciągnięciu kolegów z namiotu na materacach <lol>
kto ma te foty :P
Forumowicz

Od: 8 paź 2004, 16:11
Auto: 323F BA Japan Muscle V6

Postprzez loockas » 28 lip 2008, 19:12

Lulu napisał(a):ps. nikogo nie faworyzuje ... zlot bez funkcyjnych by sie odbyl ale bez ludzi ni cholery zeby i głównie o to mi chodzi

dobra juz ok, bo dopiero pozniej odswierzylem strone i pojawil sie post o tej tresci:

Lulu napisał(a):jak najbardziej sie zgadzam ... tylko moze zle sie wyrazilam .. chodzilo mi ze łatwo jest komentowac ale trudniej zglosic sie do pomocy u faktycznie pomagac ...

Juz ok :)
Andżeju, jak Ci na imię?
Forumowicz

Od: 6 maja 2007, 00:55
Auto: PaRHaTy
Ajonik
Kupra