Tutaj się witamy
.... a witamy, witamy w klubie i zapraszamy do czynnego uczestniczenia w jego życiu 
- Od: 19 cze 2007, 22:44
- Auto: VW Passat 1,9 TDI B5 (3B)
Witam po raz pierwszy.
Właśnie stałem się nowym użytkownikiem Mazdy5. Odbiór w przyszłym tygodniu.
A Mazdaspeed znalazłem w googlach, szukałem klubu Mazdy.
Wynosząc pozytywne doświadczenia z poprzedniego klubu Focus Klub Polska uznałem, że jak najbardziej warto się przybliżyć do społeczności użytkowników także nowego autka.
Pozdrawiam!
Właśnie stałem się nowym użytkownikiem Mazdy5. Odbiór w przyszłym tygodniu.
A Mazdaspeed znalazłem w googlach, szukałem klubu Mazdy.
Wynosząc pozytywne doświadczenia z poprzedniego klubu Focus Klub Polska uznałem, że jak najbardziej warto się przybliżyć do społeczności użytkowników także nowego autka.
Pozdrawiam!
--
grzehoo
grzehoo
- Od: 23 lip 2008, 21:38
- Auto: Mazda 5 MZR-CD 2.0 143KM 2008
Witamy serdecznie
Chciałbym jednocześnie dodać że od przywitań jest konkretny temat
ale chociaż dział udało Ci się trafić grzehoo... a skoro tak nieśmiało to niech może moderator będzie tak uprzejmy i dołączy posty tam gdzie być powinny 
- Od: 30 sty 2005, 12:07
- Auto: Xedos CA KF i Pastuch B3 :)
Witamy witamy ....
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Jaksa napisał(a):Witamy witamy ....
ooo Jareczklu jak blisko czerownego pola lewa wskazówka, szalało się we Włoszech widze

Witajcie!
W końcu się zarejestrowałem. Co prawda mam inny samochód i raczej nie zamierzam zmienić go na inną markę, ale pół roku temu mając dobre zdanie o japońskiej technologii kupiłem rodzicom 626 DITD 101KM z 1999. Ponieważ jestem też "nadwornym serwisantem" rodzinnych pojazdów, więc czytałem Wasze forum od jakiegoś czasu. Dzięki niemu usunąłem wibracje silnika i dowiedziałem się wielu ciekawych rzeczy odnośnie obsługi tych świetnych samochodów.
Witam i pozdrawiam!
W końcu się zarejestrowałem. Co prawda mam inny samochód i raczej nie zamierzam zmienić go na inną markę, ale pół roku temu mając dobre zdanie o japońskiej technologii kupiłem rodzicom 626 DITD 101KM z 1999. Ponieważ jestem też "nadwornym serwisantem" rodzinnych pojazdów, więc czytałem Wasze forum od jakiegoś czasu. Dzięki niemu usunąłem wibracje silnika i dowiedziałem się wielu ciekawych rzeczy odnośnie obsługi tych świetnych samochodów.
Witam i pozdrawiam!
- Od: 24 lip 2008, 08:32
- Auto: 626 DITD GF z 1999
2 paczki bez problemu madzia wydała .....i jeszcze miała chęcAdaś napisał(a):ooo Jareczklu jak blisko czerownego pola lewa wskazówka, szalało się we Włoszech widze

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Dlaczego ? Uwazam ze włosi sa bardzo sympatyczni ( nie wspomnę o włoszkachmagicadm napisał(a):W życiu do Włoch nie pojadę

Witam wszystkich
i zycze szerokosci. W chwili obecnej Mazda 6 z 2006r
wczesniej Honda Civic EJ9 a jeszcze wczesniej Toyota Corolla E11 po lifcie
Jesli motoryzacja, to tylko japonska

Jesli motoryzacja, to tylko japonska
-
makmarc
witam wszystkich
moje marzenie o posiadaniu mx-3 spełniło się niecały miesiąc temu
to miejsce pokazał mi mój chłopak ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
złośnica
Witam Wszystkich, Jestem Nowy na forum, wszystkiego pewnie nie zdolam przeczytac
, ale na bierząco postaram sie być... na Forum wpadłem kiedys przypadkowo , szukając czegoś na Googlu o Madzi, na którą złożylem ostatnio zamówienie!
Pozdr!
Pozdr!
Witam wszystkich mam Mazde 323F od 2 tygodni forum czytałem z 2 miesiące wcześniej dzięki niemu zdecydowałem sie na Mazde ! Google Rzadzi 
-
Degon