Witam!
Mam Mazde 323f, 2000r. i chciałem sie dowiedziec jak składają sie tylne siedzenia.Nie moge znalezć żadnej dzwigni ani nic. Probowałem juz chyba wszystkiego.
Pytanie- Składanie foteli
Strona 1 z 1
intEl napisał(a):Mam Mazde 323f, 2000r. i chciałem sie dowiedziec jak składają sie tylne siedzenia.Nie moge znalezć żadnej dzwigni ani nic. Probowałem juz chyba wszystkiego.
Zaraz, chodzi ci o przesuwanie tylnej kanapy, czy o składanie oparć?
Jeśli chodzi o składanie oparć, to składają się tak, jak w każdym innym znanym mi aucie – na górze oparcia wystaje plastikowy uchwyt, po pociągnięciu oparcie się składa.
Jeśli chodzi o przesuwanie tylnej kanapy, to do przesuwania służy dźwignia pod siedzeniem, trochę tak, jak w fotelach przednich. Jeśli nie możesz znaleźć dźwigni, to mam złe wieści – są też BJ'ki z normalnym wyposażeniem (klima, zamki, etc.), ale bez przesuwanej tylnej kanapy. Sam mam taką. :(
- Od: 11 mar 2008, 11:33
- Auto: 323F BJ DiTD 2.0 '01
bebe_ napisał(a):intEl napisał(a):Mam Mazde 323f, 2000r. i chciałem sie dowiedziec jak składają sie tylne siedzenia.Nie moge znalezć żadnej dzwigni ani nic. Probowałem juz chyba wszystkiego.
Jeśli chodzi o składanie oparć, to składają się tak, jak w każdym innym znanym mi aucie – na górze oparcia wystaje plastikowy uchwyt, po pociągnięciu oparcie się składa.
To u mnie jest inaczej
Po bokach tylnej kanapy, na połowie wysokości opracia, wystają takie oczka z taśmy materiałowej. Za nie się ciągnie.
- Od: 16 sie 2007, 14:23
- Auto: BJ ZL
Strona 1 z 1